Bay Yanlış dizisi ne zaman yayınlanacak? Bay Yanlış orjinal mi
Yaz sezonunun en merak edilen dizisi Bay Yanlış merakla beklenmeye devam ediyor. Bay Yanlış dizisi uyarlama mı? Bay Yanlış dizisinin konusu nedir? Bay Yanlış dizisi Can Yaman ve Özge Gürel'in karakterleri nasıl olacak?

Yaz sezonunun en iddialı dizisi olarak gösterilen Bay Yanlış seyircilere merhaba demek için hazırlanıyor. Korona virüsü salgını nedeniyle çekimleri geç başlayan dizinin tanıtım fragmanı yayınlandı. Can Yaman ve Özge Gürel'in başrollerini paylaşacağı dizi heyecan kaynağı oldu. FOX TV'de yayınlanacak olan Bay Yanlış dizisinin yapımcılığı Gold Film üstleniyor. Gold Film'in sahibi Faruk Turgut, yeni dizisinin bir ekran fenomeni haline dönüşeceğini iddia ediliyor. Tam bir yaz dizisi olacak olan Bay Yanlış'ın senaristliğini Aslı ve Banu Zengin üstlenirken, yönetmen koltuğunda ise Deniz Yorulmazer oturuyor. Bay Yanlış dizisinin senaryosunun yabancı bir diziden uyarlandığı konuşulmaya başlanmıştı. Gold Film tarafından yapılan açıklamada Bay Yanlış dizisinin uyarlama olmadığı, tam aksine orjinal ve yepyeni bir senaryoya sahip olduğu ifade edildi. İlk bölümü 29 Haziran Cuma akşam saat 20:00'de yayınlanacak olan dizinin çekimleri İstanbul'da gerçekleşiyor. Can Yaman ve Özge Gürel dizi çekimleriyle ilgili bilgileri sosyal medya hesapları üzerinden hayranlarıyla paylaşıyor. Bay Yanlış konusu nedir sorusu da netlik kazandı. Can Yaman Özgür karakterini canlandırırken, Özge Gürel ise Ezgi karakteriyle karşımıza çıkacak. Özgür adının hakkını sonuna kadar veren çok güzel ruhlu bir adamdır. Bir restoran işletmecisi olan Özgür'ün hayatı Ezgi ile tanıştığı gün tamamen değişir. Birbirlerinin zıt karakterindeki iki insanın aşkı bulması ve aşkı kabullenmesini anlatılıyor. Aşkın cesaret istediği mesajını verecek olan dizi de birbirinden eğlenceli sahneler de seyirciye sunulacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.