Arka Sokaklar Koronavirüse Yakalanan Hüsnü Çoban Ölecek Mi?

Arka Sokaklar Koronavirüse Yakalanan Hüsnü Çoban Ölecek Mi?

Kanal D’nin efsane dizisi Arka Sokaklar, koronavirüs salgınına rağmen alınan sıkı tedbirler altında çekimlere devam ediyor ve yeni bölümleriyle ekranlara geliyor. Dizinin şu sıralar yayınlanan bölümlerinde de koronavirüs önemli bir tema olarak işlenmekte. Oyuncular dizideki rollerinde de maske takmayı ihmal etmeyerek vatandaşlara örnek oluyorlar. Şimdiyse dizinin yayınlanan 553. Bölüm fragmanında görüldüğü üzere Arka Sokaklar’ın en sevilen karakterlerinden biri olan Hüsnü Çoban, koronavirüse yakalanıyor. Peki Arka Sokaklar Hüsnü Çoban ölecek mi? İşte detaylar ve Arka Sokaklar 553. Bölüm fragmanı!

Hüsnü Çoban Koronavirüs Sebebiyle Yoğun Bakımda!

Arka Sokaklar, 14. Sezonuyla da ekranların en çok izlenen dizilerinden biri olmayı başarıyor. Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde Hüsnü Çoban, koronavirüs belirtileri gösterdiği için şüphelenilerek test yaptırılmış ve koronavirüs testi pozitif çıkmıştı. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında ise Hüsnü Çoban’ın koronavirüs sebebiyle hastaneye yatırıldığı görülmekte. İşte Arka Sokaklar 553. Bölüm fragmanı:

Fragmandan görüldüğü kadarıyla hastaneye kaldırılan Hüsnü Çoban’ın durumu git gide kötüleşince yoğun bakıma alınıp entübe ediliyor. Herkes korkuyla Hüsnü Çoban’ın başında beklerken dizinin sevenlerini korkutan ihtimal ise Hüsnü Çoban’ın hayatını kaybedeceği. Hüsnü Çoban’ın Arka Sokaklar dizisinde başına en çok kötü olay gelen karakterlerinden biri olduğu bir gerçek. Peki Hüsnü Çoban ölecek mi? Fragmanda bu konuda bir bilgi bulunmuyor ancak önümüzdeki hafta yayınlanacak yeni bölümde Hüsnü Çoban’ın kaderi belli olacak. Arka Sokaklar 553. Bölümüyle 22 Mayıs Cuma saat 20.00’de Kanal D ekranlarında olacak!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.