“Alemin Kıralı” Dizisinin Oben’inin Müthiş Değişimi! Görenler İnanamıyor!

Alemin Kıralı” Dizisinin Oben’inin Müthiş Değişimi! Görenler İnanamıyor!

Alemin Kıralı, bir dönem ATV’de yayınlanan ve oldukça sevilen bir komedi dizisiydi. Dizinin oyuncu kadrosunda Şafak Sezer, Evrim Akın ve Oya Başar gibi oldukça büyük isimler yer almaktaydı. Alemin Kıralı’nın bitişinden günümüze uzun zaman geçti ancak bazı karakterleri akıllardan çıkmadı. Bunlardan birisi de dizinin izleyenlerinin çok yakından bildiği ve sevdiği Oben karakteri. Başarılı oyuncu Birsu Demir’in çocukluk dönemindeki bu rolünde gösterdiği oyunculuk performansı çok beğenilmişti. Şimdiyse Alemin Kıralı’nın komik karakteri Oben gitti yerine güzelliğiyle dikkat çeken genç bir kız geldi. Birsu Demir’in şimdiki halini görenler onun geçmişte “Oben” olduğuna inanamadı. İşte Birsu Demir’in yıllar içindeki şaşırtıcı değişimi!

Birsu Demir’in İnanılmaz Değişimi!

Koronavirüs salgını sebebiyle dizi sektörü adeta son yılların en büyük kıtlığını yaşıyor. Diziler sete çıkamayınca haliyle yeni bölümler de çekilemiyor. Televizyonda izleyecek bir şey bulamayan dizi severler ise eski dizilere yönelmiş durumda. Zaten bazı kanallar arşivlerini açıp eski dizileri yayınlamaya başlamışken bazı kişilerse internetten bu eski dizileri izliyor ve nostalji yapıyor. Bu durum bu eski dizilerdeki karakterlerin de yeniden hatırlanıp gündeme gelmesine sebep oluyor. İşte Alemin Kıralı dizisinin Oben karakteri de bunlardan biri oldu.

Şafak Sezer’in başrolünde olduğu komedi dizisi Alemin Kıralı, ATV’den yayınlanmış ve gayet olumlu yorumlar almıştı. Oben de dizinin en sevilen ve komik bulunan karakterlerinden biriydi. Diziyi hatırlayanlar Oben karakterini canlandıran Birsu Demir’in şimdiki halini merak edip araştırınca gözlerine inanamadılar. Dizinin yayınlandığı 2011 yılında 12 yaşında olan Birsu Demir, büyüyüp güzelliğiyle ön plana çıkan bir genç kız oldu. Güzel oyuncunun sosyal medya hesaplarını inceleyenler yeni fotoğraflarını gördüklerinde bu kişinin yıllar önceki Oben olduğuna inanmakta zorluk yaşadılar. İşte Alemin Kıralı dizisinin Oben’i Birsu Demir’in şimdiki halleri:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.