Acun Ilıcalı’nın Survivor İçin Büyük Bir Sürprizi Var!

Acun Ilıcalı’nın Survivor İçin Büyük Bir Sürprizi Var!

Survivor Ünlüler Gönüllüler, tartışmasız yıllardır en başarılı televizyon programlarından biri. TV 8 ekranlarından izleyicilerle buluşan yarışma, bölümün başladığı saatten bölümün son dakikasına kadar izleyenleri ekranları başında tutmayı başarabiliyor. Programının büyük başarısının arkasındaki faktörlerden birisi de sürekli yeni sürprizler ve yenilikler katılması. Acun Ilıcalı şimdiyse yine bir sürpriz planlıyor. Son bölümde Acun Ilıcalı’nın yaptığı açıklama büyük bir merak uyandırmış durumda. Ilıcalı’nın deyimiyle Survivor’da şimdiye kadar hiç yapılmamış bir şey bizleri bekliyor. Peki Acun Ilıcalı’nın sürprizi ne? İşte detaylar!

Survivor’da Bir İlk!

Survivor Ünlüler Gönüllüler, yayınlandığı her bölümüyle TV 8’i reytinh-g listelerinin zirvesine ulaştırmaya devam ediyor. Programın izleyici kitlesi daha ne kadar artabilir ki diye düşünülürken öyle yenilikler yapılıyor ki programı şimdiye dek hiç izlememiş olanların bile ilgisi çekilebiliyor. Acun Ilıcalı bu sefer çok büyük bir sürprizin peşinde. Kendi deyimiyle bu, şimdiye kadar Survivor tarihinin hiç görmediği bir şey olacak!

Survivor Canlı Yayınlanacak!

Dominik Cumhuriyeti’nde kalan Acun Ilıcalı, son zamanlarda buradan yaptığı canlı yayınlarda takipçilerin sorularını yanıtlıyor. Geçtiğimiz günlerde yine sosyal medya hesabından bir canlı yayın açan Ilıcalı, büyük sürprizini sonunda açıkladı. Survivor, bayrama özel olarak canlı yayınlanacak! Bayrama denk gelen bölümlerdeki parkur oyunlarının canlı şekilde izleyicilere sunulması planlanıyor. Zaten aksiyonun zirvede olduğu parkur oyunları bir de canlı olduğunda izleyicileri iyice ekranlara kilitleyecek gibi görünüyor.

Bilindiği üzere Ramazan Bayramı 24 Mayıs Pazar günü başlayacak ve 26 Mayıs Salı günü sona erecek. Bu da demek oluyor ki Survivor’un 24, 25 ve 26 Mayıs tarihlerindeki 3 bölümünde oynanacak parkurlar canlı olarak ekranlara gelecek. Survivor izleyicisinde büyük merak uyandıran bu gelişme hakkında detaylı bilgileri önümüzdeki günlerde vermeye devam edeceğiz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.