17 Temmuz 2020 reyting sonuçları listesi yayınlandı!


RTÜK tarafından hazırlanan 17 Temmuz reyting sonuçları açıklandı. Peki, 17 Temmuz reyting sonuçlarına göre en çok izlenen dizi hangisi oldu? Bay Yanlış reyting oranları yükseldi mi? 17 Temmuz reyting sonuçları listesinde diziler kaçıncı sırada yer aldı? İşte cevapları...

RTÜK tarafından günlük olarak açıklanan reyting sonuçları dikkat çekmeye devam ediyor. Televizyon seyircilerinin yakından takip ettiği reyting oranları ekrandaki dizi ve programların kaderini belirliyor. Zira, düşük reyting oranına sahip olan diziler erken final yapma tehlikesiyle karşı karşıya kalıyor. Korona virüsü salgını nedeniyle dizi çekimlerinin durdurulması televizyon izleyicilerinin Survivor 2020'ye yönelmesine neden olmuştu. Cemal Can Canseven'in şampiyonluğu ile sonuçlanan fenomen yarışma sona erdi. Bu nedenle yeniden dizilere ve filmlere olan ilgi artmış oldu. Ayrıca, Süper Lig maçlarının oynanması da reyting oranları üzerinde etkili oluyor. Yaz sezonunda futbol programlarının izlenme oranı geçtiğimiz senelere göre çok yüksek çıkıyor. Merakla takip edilen 17 Temmuz 2020 reyting sonuçları listesini sizler için araştırdık. Yaz sezonu dizileri birer birer seyirciyle buluşmaya başladı. Lakin, filmler ve yarışmalarında ekranda daha fazla yer aldığına şahitlik ediyoruz. Dizilerin eski bölümleri yayınlanıyor. Özellikle, Aşk-ı Memnu eski bölümleri izlenme rekorları kırıyor. Gündüz kuşağında ise Müge Anlı ile Tatlı Sert programının egemenliği devam ediyor. Ana haber bültenleri arasında ilk sırada FOX ana haber yer alıyor. Fatih Portakal'ın tatile çıkması nedeniyel reytinglerinde düşüş yaşayan bülten, yine de rakiplerine fark atıyor. 17 Temmuz Cuma akşamının en önemli dizisi FOX TV'de yayınlanan Bay Yanlış oldu. Can Yaman ve Özge Gürel'in başrolünde yer aldığı dizi romantizmi ve komediyi bir arada sunuyor. Günün en yüksek reyting oranına sahip olan Bay Yanlış dizisini Recep İvedik filmi takip etti. ATV'de Şansımı Seveyim, Kanal D'de ise Zorlu Gün filmleri ekrana geldi. Filmlerin yüksek reyting alamadığı görüldü. TV8'de ise Survivor 2020'nın derleme görüntülerinden oluşan özel bir yayın yapıldı. Aspor'daki Takım Oyunu programı ise totalde ilk beş arasında yer almayı başardı. Erman Toroğlu'nun konuk olduğu programda Süper Lig takımları mercek altına alındı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.