Fatih Terim Bunda Da Birinci Sırada Yer Alıyor!

Fatih Terim Bunda Da Birinci Sırada Yer Alıyor!

Tüm dünyayı etkileyen COVID-19 salgını diğer birçok sektörde olduğu gibi futbol dünyasını da etkiliyor. Ülkemizde liglere ara verildiği duyurusu 19 Mart'ta yapılırken, kalan maçlar da 12 Haziran tarihinden itibaren seyircisiz yapılma koşuluyla başlayacak. Medya takip kurumu Ajans Press ise Süper Lig'in teknik direktörlerinin sosyal medyada ne kadar konuşulduğuna dair bir analiz yaptı.

BİRİNCİ SIRADA FATİH TERİM VAR

Ajans Press tarafından gerçekleştirilen ve 2020 Ocak ve Nisan ayları arasını kapsayan araştırma sonucunda, hakkında girilen 7 bin 20 haber ile Fatih Terim’in en çok konuşulan teknik direktör olduğu ortaya çıktı. Fatih Terim, 23 Mart tarihinde koronavirüse yakalandığını açıklamış, sonrasında ise tedavi olarak iyileştiği müjdesini vermişti. Süper Lig’in en çok konuşulan ikinci teknik direktörü ise, hakkında hazırlanmış olan tam 4 bin 450 haber yansıması tespit edilen Beşiktaş’ın teknik patronu Sergen Yalçın oldu. Trabzonspor’un hocası olan Hüseyin Çimşir ise 3 bin 265 haber çıkışı ile üçüncülük koltuğunda yer alırken, Sivasspor’un hocalığını yapan Rıza Çalımbay bin 596 haber ile dördüncü sıradaydı. 1537 haberle beşinci sırada yer alan isim Trabzonspor’dan istifa ettikten sonra Çaykur Rizespor’un başına geçen Ünal Karaman idi. En çok konuşulan ilk 10 teknik direktör arasındaki diğer isimler ve haber sayıları ise şu şekilde: Tamer Tuna (1491), Erol Bulut (1312), Bülent Korkmaz (1120), İlhan Palut (1098), Bülent Uygun (984).

TFF’NİN DEVAM KARARI ÇOK KONUŞULDU

TFF tarafından açıklanmış olan liglerin başlangıç tarihine dair karar medyada son zamanların en çok konuşulan başlıklarından biriydi. Basketbol, voleybol ve hentbol branşları var olan sıralamayla tescil edilirken, futbolun devam kararı birçok otorite tarafından yanlış bir karar olarak nitelendirildi. Alınan bu karar hakkında Ajans Press tarafından gerçekleştirilen araştırmaya göre medyaya 20 bin 954 haber yansıması tespit edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.