Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü kim olacak? Ali Koç gözünü kararttı!

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü kim olacak sorusunun yanıtı merakla bekleniyor. Ali Koç istifa edecek mi? Fenerbahçe, Erol Bulut ile anlaştı mı? Fenerbahçe transfer politikası nasıl olacak? Fenerbahçe, UEFA'dan ceza alacak mı?

Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında Trabzonspor ile karşılaşan Fenerbahçe sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Trabzonspor'a 3-1 yenilen Fenerbahçe'de teknik direktör tartışmaları yeniden başladı. 2 yıl önce Aziz Yıldırım'a tarihi fark atarak Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanlığına seçilen Ali Koç, eleştirilerin hedefindeki isim oldu. Başkan Ali Koç'un göreve geldiği günden beri Fenerbahçe'de sular durulmuyor. Üst üste başarısız sonuçlar alan sarı lacivertli ekip, 6 yıldır kupa kazanamıyor. Fenerbahçe taraftarı büyük umutlar beslediği Ali Koç'a karşı sert tepkilerini sosyal medya aracılığı ile duyurmaya çalışıyor. Ersun Yanal'ın istifa ettiği günden itibaren teknik direktör arayışında olan Fenerbahçe, pandemi sürecinin araya girmesiyle önemli bir fırsat yakalamıştı. Teknik direktör adayları arasında Abdullah Avcı ve Erol Bulut isimleri öne çıktı. Sportif direktör olarak Emre Belözoğlu'nun göreve geldiği Fenerbahçe'de Tahir Karapınar geçici olarak teknik direktörlük görevini üstlendi. Süper Toto Süper Lig'in son 8 haftasını kayıpsız kapatmak isteyen Fenerbahçe, ilk maçını Kayserispor ile oynadı. Lig'de son sırada bulunan Kayserispor'u 2-1'lik skorla geçmeyi başaran sarı lacivertli ekip, Trabzonspor karşısında ise havlu attı. Türkiye Kupasını kazanarak Avrupa'ya girmeyi hayal eden camia, yenilgi sonrasında ağır bir yıkım yaşadı. Öte yandan Trabzonspor yenilgisi sarı lacivertli ekibin transfer politikası üzerinde de etkili olacak. Takımdaki çoğu isimle yolların ayrılması planlanıyor. Teknik direktör olarak ise Erol Bulut'un başa geçmesi bekleniyor. Önümüzdeki sezon mutlak şampiyonluk hedefiyle yola çıkacak olan Fenerbahçe'nin FFP kurallarına rağmen transfer de agresif bir yaklaşım tercih edilmesi bekleniyor. Başkan Ali Koç'un şampiyonluk için gözünü karartmasını isteyen taraftarlar, gerekirse Avrupa'ya gitmeyelim ama şampiyon olalım diyor. Yabancı sınırı nedeniyle Türk oyunculara yönelen Fenerbahçe'nin Emre Kılınç ve Mert Hakan Yandaş'a yeni bir teklif sunduğu öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.