Belimizi İnce Göstermenin Yolları Nelerdir?

Belimizi İnce Göstermenin Yolları Nelerdir

Modayı yalnızca popüler kıyafetleri üzerinize geçirerek takip etmeniz facia bir görünüme neden olabilir. Vücudunuzu doğru bir şekilde tanımıyorsanız bazı bölgelerinizi öne çıkarıp saklayamazsınız. Kalın bel ölçünüzü ince göstermek için ipuçlarını doğru kullanmalısınız.

Dolabınızda mutlaka yüksek bel pantolon türlerine yer verin Yüksek bel parçalar sizi ince göstermenin yanı sıra belinizi de zarif gösterir. Bu nedenle belinizi ince gösterebilmek adına yüksek belden faydalanabilirsiniz.

Peplum üst parçalarına ağırlık vererek giyinmelisiniz.

Vücudunuz kum saatine benzer bir şekil kazanacak ve beliniz ince görünecektir. Pantolonlarınızı ve eteklerinizi peplum kıyafetlerle bir arada giyin. Beliniz ince görünecek ve modaya ayak uyduran tarzınızı pekiştirmiş olacaksınız.

A kesim olan eteklerden yardım almayı unutmayın.

Bu etek türleri sizi kum saati moduna geçirecektir. Kum saati modunu artırmak için stiletto ayakkabı giymeyi unutmayın. Beliniz ince görünecek ve aynı zamanda boyunuz daha uzun bir hale gelecektir.

Kemer takmayı seviyorsanız kalın belinizden yakınmayın. Doğru bir stilde kemer bulursanız ince bir bel silüetine sahip olabilirsiniz. İnce kemerlerden yardım almayı unutmayın. Özellikle de taktığınız kemeri kıyafetinizle aynı renk tonlarında seçmelisiniz. Kemerlerinizde hiç bir detay kullanmayın. Sade kemerler sizin için ideal aksesuarlardandır.

Belinizden dikkatleri başka yerlere çekebilmek için büyük olan kolyelerden faydalanın. Hatta renkli olan fularlar ve büyük küpeler kalın bel ölçüsünü değişik taraflara çekecektir.

Anahtar Kelimeler:
PeplumEtekInce Bel
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.