9 haziran burç yorumları - Rezzan Kiraz ve Nuray Sayarı günlük burç
Astroloji uzmanları Nuray Sayarı ve Rezzan Kiraz tarafından 9 Haziran burç yorumları açıklandı. Aşk, finans ve para alanlarında günlük burç yorumlarında hangi gelişmelere dikkat çekiliyor? Venüs'ün burçlar üzerindeki etkileri neler olacaktır? Merkür Retrosu ne zaman başlıyor?

Haziran ayının ikinci haftasında Güneş ve Neptün arasındaki etkileşimle başlıyor. Güneş, önce Venüs şimdi de Neptünle kavuşum sağladı. Tüm burçları yakından ilgilendiren bu gelişme hafta boyunca etkilerini hissettirmeye devam edecek. Kafa dağınıklığı ve dikkat bozukluğu gibi önemli etkileri olacak. Bu süreçte hata yapmaya meyilli olacağınız gibi tembellik de baş gösterecektir. Kendi kabuğunuza çekilecek hem işlerinizden hem de sosyal hayatınızdan çekilmeye başlayabilirsiniz. Özeleştiri mekanızmasının yoğun bir şekilde hissedileceği bu dönemde iletişim krizleri meydana gelebilir. 5 Haziran'da Yay burcunda gerçekleşen Ay Tutulması'nın etkileri 21 Haziran'daki Güneş Tutulmasına kadar görülmeye devam edecek. Nuray Sayarı ve Rezzan Kiraz burçları günlük olarak yorumlamayı sürdürüyor. Koç, Aslan ve Yay burçları değişim hareketinin rüzgarına kapılacaklar. Özellikle Koç burçlarının bütün planlarında tarih değişikleri ortaya çıkabilir. Yeni durumlara adapte olmakta zorluk yaşamanız muhtemel görünüyor. Başak ve Boğa burçlarının kariyer ve iş ortaklıkları için zorlu sınavlar meydana çıkıyor. Bu süreçte borca girmemeye özen göstermeleri gerekiyor. İmzalamaları gereken evrakları çok iyi incelemeleri ve mümkünse geleceğe yönelik önemli kararlar almayı ertelemeleri yerinde olacaktır. Yengeç ve Balık burçlarının iletişim krizlerinin etkileri ay sonuna kadar devam edecek. İş arkadaşlarıyla aralarındaki problemleri çözmeye odaklanmaları gerekiyor. Huzursuz bir ortamda çalışma fikri enerjilerinin düşmesine neden oluyor. Ailelerinden aldıkları destek sayesinde finansal olarak elleri rahatlamaya başlıyor. Oğlak burçlarının gelecek planları finansl sorunlara takılıyor. Arkadaşlık ilişkilerini düzenleyerek elemeler yapmak isteyebilirler. Radikal değişimler için uygun bir zamanda bulunuyorlar. Güvensizlik ve sevgisizliğe karşı tahammülleri kalmıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.