Telefonlara En Çok İşte Bu Uygulama İndirildi!

Ajans Press, basına sosyal medya konusunda yansıya haberlerin sayısını analiz etti. Ajans Press ve PRNet tarafından yapılan araştırma sonucunda sosyal medya konusunda basına tam 137 bin 258 adet haberin yansımış olduğu tespit edildi. Yerel veya ulusal fark etmeksizin tüm yayın organlarında sosyal medya konusunda haberler yapılırken, PUBG (PLayerUnknown's Battlegrounds)  isimli fenomen oyunun geçtiğimiz yıl 689 haberin konusu olduğu ortaya çıktı. Başlıklar arasında dikkat çeken konulardan bir diğeri ise E-spor'du.

Ajans Press tarafından We Are Social verilerinden elde edilen bilgiler ışığında, 2019 yılında indirme sayısı rekortmeni olan uygulamalar ortaya çıktı. Listenin en üst sırasında popüler mesajlaşma uygulaması Whatsapp Messenger yer alırken, ikinci sıraya Facebook, üçüncü sıraya ise Facebook Messenger’ın yerleştiği belirtildi. Listede iilk 10'a girebilen diğer  uygulamalar ise Wechat, Instagram, Tiktok, Alipay, QQ, Taobao, ve Baidu oldu. En çok indirilen oyun ise şaşırtmayacak şekilde PUBG (PLayerUnknown's Battlegrounds) idi.  İkinci en çok indirilen oyun Candy Crush Saga iken, üçüncü sıraya Honour Of Kings’in yerleştiği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.