PlayStation 5 etkinliği izle! PS5 lansmanı PlayStation 5 özellikleri ve fiyatı nedir?

Oyun dünyasının merakla beklediği etkinlik için beklenen gün geldi çattı. PlayStation 5 etkinliği izlemek istiyorsunuz ama nereden ve nasıl bu etkinliğe erişeceğinizi bilmiyor musunuz? Sony'nin PlayStation 5 lasmanı yapılacak ve etkinliği nasıl takip edeceğinizi açıkladık. Diğer yandan PlayStation 5 özellikleri ve fiyatı nedir? sorusuna da cevap verdik. Detaylar teknoloji haberleri sitemizde..

OYUN DÜNYASI BU LANSMANI BEKLİYOR
PlayStation 5'in tanıtım tarihi açıklandı. Oyun konsollarına gelen ek vergilerle yeni çıkacak ürünün fiyatının ne kadar olacağı ise merak konusu. ABD'de yaşanan olaylar nedeniyle ertelen tanıtım, bir aksilik olmaması durumunda yarın TSİ 23.00'da gerçekleşecek. 

Sony, daha önce 4 Haziran olarak duyurulan ancak ABD'deki olaylar sebebiyle ertelenen PlayStation 5 tanıtımının yarın TSİ 23.00'da yapılacağını açıkladı. 

Sony Interactive Entertainment Başkan ve CEO'su Jim Ryan konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Her yeni nesilde, PlayStation'dan PlayStation 4'e, topluluğumuza daha iyi bir tecrübe sunabilmek için her zaman daha iyiye ulaşmayı hedefledik, sınırları zorladık. Bu 25 yıldan uzun bir süredir PlayStation markasının amacı olmuştur" ifadelerini kullandı.

PlayStation Türkiye'nin resmi hesabından duyuru yapıldı. Duyuruda ''11 Haziran Perşembe günü TSİ 23.00’te, PlayStation 5 ile oyunun geleceğine bakacağımız etkinlikte bize katıl!''

PS5 LANSMANI NE ZAMAN?
Sony'nin 11 Haziran'da gerçekleştireceği PlayStation 5 etkinliğini nasıl izleyebileceğinizi anlattık.

Sony, piyasaya süreceği yeni oyun konsolu PlayStation 5 ile birlikte Stadia ve Xbox gibi rakipleriyle büyük bir rekabete girecek.

Oyunseverlerin merakla beklediği PlayStation 5'in tasarımı hakkında şimdiye kadar birçok iddia ortaya atılsa da henüz Sony tarafından doğrulanan bir bilgi bulunmuyor.

Sony'nin 4 Haziran'da gerçekleştireceği ve belki de PlayStation 5 hakkında birçok şeyin açığa çıkmasını sağlayacak etkinlik, ABD'de devam eden protestolar nedeniyle ertelenmişti.

Sony daha sonra yaptığı açıklamada, etkinliğin 11 Haziran tarihinde yapılacağını açıkladı.


PLAYSTATION 5 ETKİNLİĞİ NASIL İZLENİR


Sony'nin gerçekleştireceği etkinlik, 11 Haziran Perşembe günü TSİ 23.00'te başlayacak. Etkinlik sırasında ağırlıklı olarak PlayStation5'te yer alacak oyunların tanıtılması beklenirken, Sony bir sürpriz yaparak konsolun kendisini ve fiyatını da açıklayabilir.

PlayStation 5 etkinliğini canlı takip edebilmek için, etkinlik saatinde aşağıdaki bağlantılardan PlayStation 5'in YouTube ve Twitch yayınlarına ulaşabilirsiniz.

- PlayStation 5 YouTube
- PlayStation 5 Twitch
 
Sony ayrıca, etkinlik sırasında harika bir ses çalışmasına hazırlandıklarını ve kullanıcıların bu şöleni mutlaka kulaklık takarak izlemeleri gerektiğini söylüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.