Survivor 2021 kadrosu belli oldu oluyor! Öykü Çelik kimdir?

Survivor 2021 izleyici tarafında merakla bekleniyor. Survivor yeni sezon için tv8'de hazırlıklar sürerken, yavaş yavaş Survivor 2021 kadrosu belli olmaya başladı. Survivor 2021 gönüllüler takımının neredeyse hazır olduğu ve Survivor 2021 ünlüler takımınında netleşmeye başladığı gelen haberler arasında. Acun Ilıcalı'nın yapacağı açıklama beklenirken, Survivor kadrosuna katılan bir isim daha magazin dünyasına tepeden giriş yaptı. Bu isim Survivor Öykü Çelik. Peki merak uyandıran soruların cevabını istiyor musunuz? Öykü Çelik kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte tüm detaylar..

Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu ve kendi nakalnı tv8'de izlenme rekoru kıran Survivor’da kadro netleşmeye başlarken, bir oyuncu daha Dominik’te ter dökmeye hazırlanıyor.

Survivor 2021 kadrosu merak uyandırıyordu, artık kadro yavş yavaş netleşmeye başladı.

“Issız Adam” filmiyle ünlenen oyuncu Cemal Hünal'ın ardından yine oyuncu olan Öykü Çelik de kadroya katıldı.

ACUN ILICALI SURVIVOR 2021 AÇIKLAMASI
Oldukça iddialı bir sezonun yaşanacağı Survivor’un ocak ayında yayın hayatına başlaması beklenirken; Öykü Çelik ile ilgili açıklamanın, programı hazırlayıp sunan medya patronu Acun Ilıcalı tarafından yapılması bekleniyor.

SURVIVOR 2021 GÖNÜLLÜLER TAKIMI HAZIR GİBİ
Geçtiğimiz sezonun hala yankıları sürerken, ünlüler de olduğu gibi gönüllüler takımına ilişkin isimlerin de yavaş yavaş netleşmeye başladığı aktarıldı.

ÖYKÜ ÇELİK KİMDİR?
Pandemi döneminde katıldığı ev partisi ve mini etek açıklamasıyla gündem olan Öykü Çelik sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Yaşananlardan sonra Öykü Çelik yazılı bir açıklama yayınladı. Ünlü oyuncu ''Açıklamalarım toplum tarafından yanlış anlaşılıp çeşitli mecralarda farklı yerlere çekilmiştir. Eğer sözlerimin sadece çok küçük bir kısmına odaklanmayıp, röportajda hangi soru karşısında bu ifadeleri kullandığımı göz önünde bulundursaydınız böyle acımasız yorumlar yapmazdınız. Hiçbir zaman negatif durumdan beslenip kimseyi incitmedim. Sadece kadının kadına yaptığı şiddete değil, insanın insana her türlü şiddetin karşısında oldum ve kınadım. Röportajda aslında kendimi eleştirdim. Olumsuz olarak değerlendirdiğim kendimdi. Tamamen yanlış anlaşıldım. Küfür ve argo barındıran yorumlarını yaparken lütfen benim de bir kadın olduğumu unutmayın. Yanlış anlaşılmaktan üzüntü duyduğumu belirtiyor ve en kısa zamanda da sözlerime benim açımdan bakabilmenizi diliyorum.'' ifadelerini kullandı. Peki ama Öykü Çelik kimdir ?

Survivor Öykü Çelik kimdir? 

Öykü Çelik 13 Temmuz 1987 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Trabzonlu olan Öykü Çelik'in babası futbol antrenördür.

Trabzon Lisesi'nde okuduğu dönemde, bir arkadaşının tavsiyesi üzerine tiyatro kursuna gitti. Bilkent Üniversitesi Tiyatro bölümünde öğrenci olduğu dönemde geçirdiği bir trafik kazası sonucu vücudunda yanıklar meydana geldi. Tedavi sürecinden dolayı eğitimini yarım bırakmak zorunda kaldı. İyileşince özel oyunculuk dersleri aldı.

İlk oyunculuk deneyimini 2006 yılında 'Selena' adlı dizide 'Eda' rolüyle yaşadı.

ÖZEL YAŞAMI
Buz pateni, futbol, kayak, roller skate gibi Spor dallarına merakı ve ilgisi vardır.

1987 doğumlu olan Öykü Çelik, 2020 yılı itibariyle 33 yaşındadır.

2014-2015 yılları arasında iş insanı Ahmet Murat Çakan ile evlilik yaşadı.

Öykü Çelik 1.70 metre boyunda, 60 kilo ve yengeç burcudur.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @oykucelikk_ kullanıcı adıyla yer almaktadır.

ÖYKÜ ÇELİK DİZİLERİ VE FİLMLERİ
2020 – Şeref Sözü (TV Dizisi)
2019 – Diriliş Ertuğrul (Sırma Hatun) (TV Dizisi)
2019 – Kapan (Aslı)
2017 – Savaşçı (Yeter Alayunt) (TV Dizisi)
2016 – Hayat Sevince Güzel (Emine) (TV Dizisi)
2015 – Darbe (Sedef) (TV Dizisi)
2015 – Poyraz Karayel (Defne) (TV dizisi)
2014 – Yeşil Deniz (TV Dizisi)
2014 – Ağlatan Dans (Begüm Demir) (TV Dizisi)
2013 – İki Kafadar Chinese Connection (Sinema Filmi)
2013 – Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda (Hande) (Sinema Filmi)
2013 – Bensiz (Sinema Filmi)
2012 – Saba (Sinema Filmi)
2012 – Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam (Çeşmidil) (TV Dizisi)
2012 – 2013 – Benim İçin Üzülme (Bahar) (TV Dizisi)
2011 – Nuri (Reyna) (TV Dizisi)
2010 – Mahpeyker Kösem Sultan (Mahfiruz) (Sinema Filmi)
2010 – Gönülçelen (Nazar) (TV Dizisi)
2009 – Kasaba (Zehra) (TV Dizisi)
2009 – Kanımdaki Barut (Sinema Filmi)
2008 – Cin Geçidi (Bahar) (Sinema Filmi)
2008 – Akasya Durağı (TV Dizisi)
2006 – Selena (Eda) (TV Dizisi)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.