Sevilen dizi Kıbrıs Zafere Doğru final mi yapacak? Son bölüm ne zaman izlenecek?

TRT 1’in büyük iddialarla geçen sezon başında ekrana getirdiği Kıbrıs Zafere Doğru dizisi başladığı ilk günden bu yana reytinglerde bir türlü istediği başarıyı elde edemedi. Diziye olan alaka bilhassa ikinci sezonda azalınca beklentiler karşılanamadı.

Gazeteci Birsen Altuntaş, TRT 1’de yayınlanan Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin 31. bölümde final yapacağına karar verildiği bilgisini paylaştı. Başladığnda iyi reytingler meydan ikinci sezonda düşüş yaşayan dizinin en nihayet 19. kısmı yayınlanmıştı.

Her ne kadar Kıbrıs Zafere Doğru’nun 31. bölümde final yapacağı belirtilse de ortalıkta dolaşan sav 24. bölümde de bitirebileceği istikametinde.

Nitekim Pelin Karahan’ın sıra setinden “Paydos” kelimesiyle paylaştğı ekip fotoğrafı sıra çekimlerinin sona erdiği istikametinde yorumlandı.

Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan, Tayanç Ayaydın, Gülper Özdemir ve inkilap Saltoğlu’nun başrollerini paylaştığı dizinin yönetmeni Osman Taşcı ve sulh Erçetin. Senaryosu ise Emre Özdür ve Başar Başaran tarafından kaleme alıyor.

Kıbrıs Türk halkının yaşadığı zulmün yanı sıra, kurtuluş mücadelesin ide anlatan sıra ilk bölümleriyle alaka görmüştü. Dizinin nihayet bölümünde Rauf Denktaş’ın, Kıbrıs’a kaçak olarak yapacağı yolcu damgasını vurmuştu.

Türkiye’nin yakın geçmişini anlatan ve bir nevi belgesel niteliğindeki sıra ilk sezonda Bir Zamanlar Kıbrıs isimiyle başlamıştı. Kıbrıs Zafere Doğru, ilk sezondaki büyük başarının hemen peşinden bu sefer cenk sahnelerinin kesif olacağı bir döneme başlamıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.