Cumhurbaşkanı Erdoğan: İnsanlarımızı zehirlemelerine izin vermeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bildiğiniz üzere aynı zamanda kurucusu olduğu AK Parti'nin de genel başkanlığını yürütüyor. Ramazan Bayramı münasebetiyle 81 il teşkilatının önce bayramını kutladı, sonra bir takım mesajlar iletti. Erdoğan'ın açıklamalarında Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi için söylediği sözler oldukça dikkat çekiciydi. İşte detaylar..

AK Parti'nin 81 İl Teşkilatı ile bayramlaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı konuşmada, "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni hazmedemeyenlerin insanlarımızı zehirlemesine izin vermeyeceğiz." dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 81 il teşkilatı ile video konferans yöntemiyle bayramlaştı.

Erdoğan, yaptığı konuşmada, "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni ve ülkemize katkılarını hazmedemeyenlerin insanlarımızı zehirlemesine izin vermeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar:

81 ilimizdeki tüm üyelerimizin ve teşkilat mensuplarımızın Ramazan Bayramlarını tebrik ediyorum. Rabb'imden bizlere bayramları bayram gibi geçireceğimiz nice güzel günler göstermesini niyaz ediyorum. Türkiye hamdolsun küresel salgın sürecini başarıyla yönetmiş ve sonuca yaklaşmıştır. Attığımız normalleşme adımları sonrasında ortaya çıkan tablo doğru yolda ilerlediğimizi gösteriyor. Yeni hayat biçimiyle bu dönemi en az zararla atlatacağız.

Arife gününden bayram bitimine kadar 4 gün süreyle evde kalarak mücadelemize destek veren milletimin her bir ferdine sabırları için şükranlarımı sunuyorum.

"ELEŞTİRENLERİN BOŞ SİYASET YAPTIKLARI ORTAYA ÇIKTI"
Yıllarca sağlık alanında yaptığımız yatırımları eleştirenlerin ne kadar içi boş siyaset yaptıkları, son 2,5 ayda yaşananlarla ortaya çıkmıştır.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni ve ülkemize katkılarını hazmedemeyenlerin insanlarımızı zehirlemesine izin vermeyeceğiz.

"3 YILLIK BİR VAKİT VAR"
Çocuklarımızı 70 kişilik sınıflardan kurtardık, öğretmen sayısını 967 bine çıkardık, üniversite sayısını 207'ye yükselttik, üniversite harçlarını kaldırdık.

Eğitimden sağlığa, teknolojiden ulaşıma, her alanda AK Parti'nin kazandırdıklarını anlatmalıyız. Önümüzde hem programlarımızı uygulamak hem milletimizle gönül bağımızı güçlendirmek için 3 yıllık bir vakit var.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.