Zuhal Topal Neden Gözyaşlarına Hakim Olamadı?

Zuhal Topal Neden Gözyaşlarına Hakim Olamadı?

Zuhal Topal'la Sofrada programında yaşanan duygusal anlar sonrasında Zuhal Topal gözyaşlarına hakim olamayınca, yarışmacılar da onunla birlikte ağlamaya başladı. FOX TV'de yayınlanan ekranların sevilen programlarından biri olan Zuhal Topal'la Sofrada programının son bölümünde gayet duygusal anlar yaşandı. Zuhal Topal gözyaşlarına boğulurken, konukları da aynı şekilde duygusallaştı. Programın son bölümünde Zuhal Topal coronavirüs salgını dolayısı ile önemli bir görevi yerine getiren sağlık çalışanlarının fedakarlığı hakkında konuşma yaparken, duygulu anlar yaşandı ve gözyaşlarını tutamadı.

Topal'dan Sağlık Çalışanlarına Teşekkür

Türkiye'nin her yerinde sağlık çalışanları hakkında övgü ile bahsedilirken, virüs salgını sonrasında evlerimize kapandığımız şu günlerde de sağlık çalışanları amansız ve tehlikeli bir mücadeleye devam ediyor. Fox TV ekranlarında yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada programında da sunucu Zuhal Topal, sağlık çalışanlarına bu fedakarlıklarından dolayı teşekkür etti.

Gözyaşlarını Tutamadı!

Programın son bölümünde sevilen oyuncu ve sunucu Zuhal Topal, sağlık çalışanları hakkında duygulandıran ifadeler kullandı. Topal; sağlık çalışanlarının çok zor şartlarda canlarını hiçe sayıp çalıştıklarını, ailelerinden, evlatlarından uzakta canla başla gece gündüz çalışmaya devam ettiklerini, maske takmaktan yüzlerinin ve gözlerinin yaralandığını ve bu nedenle onlara teşekkür ederek hepimizin onlara minnet borçlu olduğunu ifade etti.

Zuhal Topal konuşmasını gerçekleştirirken gözyaşlarını tutamadı ve yaşadığı duygusallık sonrasında program konukları da duygusal anlar yaşadı. Öte yandan yayınlanan son bölümler kapsamında coronavirüs mesafe kurallarına uyum sağlamadığı için Zuhal Topal'la Sofrada programı eleştirilirken, bu konuda da Zuhal Topal bir açıklama yaptı. Topal bu açıklamasında da konsept değişikliği sağlandığını, yarışmacılar için yeni bir ev tutulduğunu ve kurallara uyum sağladığını ifade etmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.