Yasemin Özilhan’dan güzel haber! Sosyetik güzel müjdeli haberi duyurdu...

Sosyetik güzel Yasemin Özilhan, 3. Çocuğuna hamile olduğunu açıkladı. İzzet Özilhan ile evli olan eski oyuncunun Emine ve Ela isminde iki kız çocuğu bulunuyor. Yasemin Özilhan, yeniden anne olacağı için çok heyecanlı olduğunu söyledi.

Anadolu Grubunun veliahtı İzzet Özilhan ile 2011 yılında dünya evine giren Yasemin Özilhan’dan müjdeli haber geldi. Emine ve Ela isimlerinde iki kız çocuğu bulunan sosyetik güzel, yeniden anne olmaya hazırlanıyor. Doktorlar dizisinde canlandırdığı Ela karakteriyle akıllara kazınan Yasemin Özilhan, ani bir kararla evlenmişti. İzzet Özilhan’ın çalışmasını istemediği Yasemin’in oyunculuk mesleğini bırakması hayranlarını üzmüştü. Sosyal medya hesapları üzerinden stil ve güzellik önerileri vermeye başlayan sosyetik güzel, mutlu bir evliliğin hayatta en önemli şeylerden birisi olduğunu söylemişti. Geçtiğimiz sezon Mucize Doktor dizisine konuk olarak katılan Yasemin Özilhan, setlere geri dönmeyeceğini fakat konuk olarak oyunculuk yapabileceğini açıklamıştı. Özilhan ailesinin ismi son olarak İzzet Özilhan’ın çapkınlıklarıyla gündeme gelmişti. Ezgi isimli bir mankeni takip eden ve bütün fotoğraflarını beğenen İzzet Özilhan, magazin gündeminde uzun süre tartışma konusu oldu. Eşinin çapkınlık haberlerinin ardından Yasemin Özilhan ise tepkisini sosyal medya hesabında takipten çıkararak gösterdi. Yasemin Özilhan’ın eşini takipten çıkması da gündeme geldikten sonra yeniden takibe alması da dikkat çekti. Bir arada görülen iki aralarında sorun olmadığını söylese de huzursuz ve mutlulukları yüzlerinden okunuyordu. Ciddi bir tartışma yaşadıkları ve boşanmanın eşiğine geldikleri kulislerde konuşulmaya başlandı. Tüm bur haberlerin üzerine Yasemin Özilhan’ın 3. Çocuğuna hamile olduğunu açıklaması hayranlarını sevindirdi. Özilhan ailesinin üzerindeki kara bulutlar kalktı. Hamile olduğu için çok mutlu olduğunu ifade eden Yasemin Özilhan, erkek çocuk istediğini de açıkladı. İzzet Özilhan’ın da hamile eşini mutlu etmek için bir dediğini iki etmediği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.