Uyarılara kulak asmayan ünlü oyuncuya ceza! Merve Boluğur maske cezası yedi

Koronavirüs halen tüm dünyada etkisini yoğun bir şekilde sürdürmeye devam ediyor. Merve Boluğur ise bundan habersizmiş gibi hayatına devam ediyor. Her gün onlarca kişi maalesef korona yüzünden hayatını kayıp ediyor. Ülkemizde de en başta Sağlık Bakanı Fahrettin Koca olmak üzere tüm yetkililer kurallara uyulması gerektiğini hatırlatıyor. Özellikle ana kurallar; Maske, mesafe ve hijyen. Uyarılara kulak asmayan ünlü oyuncu Merve Boluğur maske takmadığı için ceza yedi. İşte detaylar..

Tüm uyarılara rağmen sokakta maskesiz dolaşan Merve Boluğur'a iki kez 900 lira ceza kesildi. Ünlü oyuncu, "Doğuştan sosyal mesafem olduğu için maske takmıyorum." sözleriyle tepki çekmişti.

Ülkemizde binlerce kişinin ölümüne neden olan koronavirüs nedeniyle maske takmak, hijyene dikkat etmek ve sosyal mesafe kurallarına uymanın hayati önem taşıdığı şu günlerde birçok kez sokakta maskesiz görüntülenen oyuncu Merve Boluğur ceza yedi.

MERVE BOLUĞUR'A MASKE CEZASI
Pandemi sürecinde birçok kez maskesiz görüntülenen Merve Boluğur için sosyal medyada çok sayıda kullanıcı "maske takmama cezası verilsin" çağrısında bulunmuştu. Ünlü oyuncuya iki kez 900 lira ceza kesildiği öğrenildi.

Geçtiğimiz ay Cihan Şenözlü’nün “Sana Ne Cihanna” adlı YouTube programına konuk olan güzel oyuncu, neden maske takmadığını “Doğuştan sosyal mesafeliyim” esprisiyle ti’ye almıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.