Uraz Kaygılaroğlu sevgilisiyle şarmaş dolaş fotoğraf paylaştı!

Tanınan oyun Uraz Kaygılaroğlu, rol aldığı dizilerde canlandırdığı karakterlere verdiği başarılı oyunlarla takdir edilen ve sürekli iş teklifi alan oyunculardan birisi. Ancak Uraz Kaygılaroğlu, bu sefer oyunculu veya dizi anlaşmasıyal değil, yelken açtığı yeni aşkla magazin gündeminde yer buldu. İşte Uraz Kaygılaroğlu'nun sevgilisi..

Ekranların sevilen oyuncusu Uraz Kaygılaroğlu, menajeriyle yeni bir ilişkiye başladı. 2019 yılında evliliğini noktalayan oyuncu, bugün Instagram hesabından sevgilisiyle sarmaş dolaş bir pozunu paylaşarak yeni ilişkisini ilan etti.

Star TV ekranlarında yayınlanan Sefirin Kızı dizisinde başrol oynayan yakışıklı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, yeni bir ilişkiye yelken açtı. Çocuğunun annesi Melis İşiten ile 5 yıllık evliliğini bitirdikten sonra adı birçok kez aşk dedikodularına karışan oyuncu, yeni aşkını takipçileriyle cesurca paylaştı.

Bugün 2,2 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabının hikaye kısmından paylaşım yapan başarılı oyuncu sevgilisiyle çekilmiş sarmaş dolaş pozunu yayınladı. Paylaşımına sevgilisini de etiketleyen Kaygılaroğlu'nun menajeri Gamze Okutan ile birlikte olduğu öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
MagazinUraz Kaygılaroğlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.