Survivor Ünlüler Takımında Kavga Çıktı! Acun Ilıcalı Da Dahil Oldu!

Survivor Ünlüler Takımında Kavga Çıktı! Acun Ilıcalı Da Dahil Oldu!

Survivor 2020 dün akşamki bölümünde sinirler epeyce gerildi. Sercan’ın başlattığı tartışmaya ünlüler takımındaki diğer isimler de katıldı. Son olarak tartışmaya Acun Ilıcalı da katılınca işler iyice büyüdü. İşte detaylar!

“Yapılan En Büyük Ayıplardan Birini Yaptınız”

Büyük gerginlik dün akşam izleyicilerle buluşan bölümdeki dokunulmazlık oyunu bittikten sonra gerçekleşti. Oyun sonrasında ünlüler takımındaki arkadaşlarının yanına giden Sercan “Ritim kaçtı mı gidiyor, her seferinde böyle oluyor. İstemiyorum tamam bırak. Gelmeyin” dedikten sonra yanına gelen Ersin ve Mert’i eliyle itti.

Sercan’ın bu davranışının ardından sesler yükselmeye başladı ve Acun Ilıcalı da tartışmanın içinde buldu kendisini. Ilıcalı, “Her şeyi ispat edeceğim. Yapılan en büyük ayıplardan birini yaptınız.” Sözleriyle tepkisini ortaya koydu. İşte o anlar:

Tartışma Bu Yüzden Çıkmış!

Survivor 2020 sezonunun 50. Bölümü dün akşam TV8 ekranlarındaydı. Yarışmacılar dokunulmazlık oyununda tüm hünerlerini ortaya koydular. Ancak Elif’in oyun sırasında yaptığı atışların kural dışı olduğu fark edildiğinden oyunun tekrarlanmasına karar verildi. Tekrarlanan oyunu ise gönüllülerin kazanması ünlüler takımında huzursuzluğa sebep oldu. Ünlüler takımında yer alan yarışmacılar oyunun başında bu kuralın yeteri kadar açıklanmadığını iddia ettiler. Olay kısa sürede büyüyünce dahil olan Acun Ilıcalı kamera kayıtlarını açıp göstereceğini dile getirdi.

Ünlü sunucu, “Ne oldu abi söyle? Sorun ne merak ettim, neye itiraz ediyorsunuz? Hepiniz oradasınız hiçbiriniz de duyduğunuzu söylemiyorsunuz. Hepiniz ayıp ediyorsunuz. Her şeyi ispat edeceğim. Yapılan en büyük ayıplardan birisini yaptınız” sözleriyle tepki gösterdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.