Survivor Cup'a kim katılacak? Turbo Turabi korona oldu Avatar Atakan kadroya girdi!

Ünlü yapımcı ve tv8'in sahibi Acun Ilıcalı yeni girişimi Exxen'e projeler geliştirmeye devam ediyor. Exxen'de başlayacak olan Survivor Cup kadrosunda yer alacak olan Turbo Turabi söylentilere göre koronavirüse yakalndı ve kadro dışı kaldı. Survivor Cup'a kimin katılacağı merak konusu olurken, yeni gelişme ile Survivor Cup'a Avatar Atakan'ın katılacağı öğrenildi. İşte tüm detaylar..

Survivor yarışmasının eski şampiyonlarından Turabi Çamkıran koronavirüse yakalandı. Covid 19 testinin pozitif çıktığını duyuran Turabi, Survivor Cup için yarışamayacağını söyledi. Turabi yerine Avatar Atakan kadroya dahil edildi.

Survivor ile tanınan Turabi koronavirüs oldu. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Turabi "Arkadaşlar üzülerek söylüyorum ki son yapılan covid testim pozitif çıktı. Daha önce gideceğimi söylediğim yarışmaya maalesef gidemiyorum. Şimdi tedavi sürecim başladı umarım tez zamanda iyileşir tekrar sağlığıma kavuşurum. Gerçekten çok acı çekiyorum. Lütfen herkes çok dikkat etsin" yazdı.

Exxen’de başlayacak olan Survivor Cup’ta bu sebeple değişiklik oldu. Bu hafta sonu Dominik’e gidecek yarışmacılardan Turabi yerine Avatar Atakan kadroya dahil edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.