Star TV'de canlı yayınlanacak Demet Akalın ve Alişan'la programı başlıyor!

Demet Akalın sosyal medyayı çok aktif kullanan ünlülerden, sık sık yaptığı paylaşımlar ve yorumlarla magazin haberlerinde kendine yer buluyor. Bu kez haber olmasının sebebi yakın arkadaşı Alişan ile yapacağı televizyon programı. Artık izleyiciler Demet Akalın ve Alişan'la isimli bir programla hafta içi her gün Star TV ekranlarında canlı izleyecek. Ünlü konukları ve magazin yorumlarıyla ikili önümüzdeki günlerde sık sık haber olacak gibi görünüyor. İşte tüm detaylar..

Magazin dünyasının ünlü isimleri Demet Akalın ve Alişan, birlikte televizyon programı yapacak. Yeni sezon için Star TV ile anlaşan ikili, bugün buluştukları kanal binasında sevenlerine müjdeli haberi verdi.

Demet Akalın ile 6 yıllık bir küslüğün ardından barışan Alişan birlikte televizyon programı yapacak. Yeni sezon için Star TV ile anlaşan ikili, bugün buluştukları kanal binasında sevenlerine müjdeyi verdi.

STAR TV CANLI YAYININDALAR
Demet Akalın ve Alişan, hafta içi her gün canlı yayınla ekrana gelecek olan programda alanında ünlü konukları stüdyoda ağırlayacak, magazin gündemini belirleyen başlıkları ele alacak, izleyenlere pratik ve ekonomik lezzetler sunacak.

Yapımcılığını Global Medya'nın üstlendiği program hafta içi her gün canlı yayında Star TV'de olacak.

Demet Akalın ve Alişan’la çok özel bir program, yakında Star’da başlıyor. Hem gülmek, hem eğlenmek, hem de bilgilenmek için herkesi ekran başına bekliyorlar. Müzik, ünlü konuklar, magazin gündemini belirleyen başlıklara yer verecekler.

Mutfağımızda pratik lezzetler, ekonomik menüler, hayatı kolaylaştıracak püf noktalar bu programda olacak. Sevilen ünlüler, bilinmeyenleri ve özel itiraflarıyla Demet ve Alişan’ın konuğu olacak. Demet ve Alişan, uzman konuklarıyla magazin gündemini de belirleyecek. Renkli hayatlar, hiçbir yerde duymadığınız dedikodular masaya yatırılacak. Demet ve Alişan, çok yakında hafta içi her gün canlı yayınla Star TV’de izleyiciyle buluşacak.

Anahtar Kelimeler:
MagazinAlişanDemet Akalın
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.