Şeyma Subaşı paylaştığı pozlarla yine olay oldu!

Kimi zaman beğenilen, kimi zamanda tepki çeken Şeyma Subaşı yine kendinden söz ettirecek paylaşımlar yaptı. Karayiplerde tatilde olan ünlü güzel, Acun Ilıcalı ile olan evliliğini bitirdikten sonra bol bol gezmeye başlamıştı. Önce İtalyan bir sevgilisi Guido Senia ile sık sık haber olmuştu. Otel odalarından paylaştığı fotoğraflar tepki de çekmişti. Ünlü güzel Şeyma Subaşı şimdi gizemli bir aşka daha yelken açtı. Bu ismin Arap Mohammed Al Saloussi olduğu konuşuluyor. Ancak isim netleşmedi, Şeyma Subaşı yüzlerinin görünmediği bir fotoğrafla sadece yeni ilişkiyi duyurmakla yetindi. İşte detaylar..

Yaşantısı ve sosyal medya paylaşımlarıyla magazin gündeminde adından sıkça söz ettiren Şeyma Subaşı, tatil yaptığı lüks tekneden bikinili pozlarını paylaştı. Şeyma'nın "Karayip Denizi" notuyla yaptığı paylaşım takipçileri tarafından oldukça beğenildi.

Türkiye'de lüks yaşantısı ve sosyal medya paylaşımlarıyla magazin gündeminde adı sıkça anılan Şeyma Subaşı, şu sıralar Karayipler'de lüks bir teknede tatil yapıyor. Sosyal medya hesabından tatil paylaşımları yapmayı ihmal etmeyen Subaşı, son olarak bikinili pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu.

Instagram'da 3 milyon takipçisi olan Şeyma Subaşı, tatil yaptığı teknede renkli bikinisiyle poz verdi. Subaşı'nın "Karayip Denizi" notuyla yaptığı paylaşım takipçileri tarafından oldukça beğenildi.

Geçtiğimiz günlerde yeni sevgilisiyle pozunu paylaşarak aşkını ilan eden Şeyma Subaşı'nın hayatındaki kişinin kim olduğu merak konusu olmuştu. Subaşı'nın yeni aşkının Suudi Arabistanlı bir şeyhin oğlu olan Mohammed Al Saloussi olduğu iddia edilmişti. Öte yandan Subaşı'nın evlenmesi durumunda nafakasının bir kısmının da kesileceği konuşulmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.