Şevval Şahin'e Bahar Candan şoku! Şevval Şahin'in estetiksiz hali görenleri şaşkına çevirdi

Miss Turkey güzeli seçilen Şevval Şahin gün geçmiyor ki garip bir olayla magazin gündemine düşmesin. Şevval Şahin'in estetiksiz halini görenler şoke olmuştu. Çok merak edilen estetiksiz fotoğrafa yer veriyoruz. Şevval Şahin katıldığı bir programda, sorulan sorular üzerine kızıp yayını terk etmişti. İşte Benim Stilim yarışmasından tanınan Nihal Candan da Miss Turkey güzeline sosyal medya üzerinden tepki gösterdi. Şevval Şahin'in bu tepkiye vereceği cevap şimdiden merak konusu oldu. İşte detaylar..

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren Bahar Candan, Miss Turkey 2018 Güzeli Şevval Şahin'e tepki gösterdi. Candan, koltuk tepesinde İstiklal Marşı okudu.

'İşte Benim Stilim' yarışmasının ikinci sezonunda yarışan Nihal Candan’ın kardeşi olarak programa dahil olan Bahar Candan, zaman zaman saç rengiyle, zaman zaman paylaşımlarıyla, zaman zaman da yaptığı ilginç photoshop'larla gündeme geliyor.

Bahar Candan bu kez de Şevval Şahin'i hedef aldı. Candan, 'Sorgu Sual' programında, "İstiklal Marşı'nı biliyor musunuz?" sorusunu bilemediği için günden olan Türkiye Güzeli'ne tepki gösterdi. Candan, koltuğun tepesine çıkıp İstiklal Marşı'nı okumaya başladı ve o anları da takipçileriyle paylaştı. Bahar Candan, daha sonra ise "Türkiye'nin en salak kızı bile bunu söyleyebiliyor Şevval" ifadelerini kullandı.

ŞEVVAL ŞAHİN BÖYLE GÜNDEM OLMUŞTU
Katıldığı programda İstiklal Marşı ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca hakkındaki soruları cevaplamayarak yayını terk eden Türkiye güzeli Şevval Şahin, yıllar önce yaptırdığı estetik operasyonlarıyla yeniden gündem oldu.

Miss Turkey 2018 güzeli Şevval Şahin, CNN Türk'te yayınlanan 'Sorgu Sual' programında sorular karşısında zor anlar yaşayarak stüdyoyu terk etmek istemişti.

21 yaşındaki model, "İstiklal Marşı'nı biliyor musunuz?', 'Atatürk'ün herhangi bir sözünü biliyor musunuz?' ve 'Türkiye'de kaç coğrafi bölge var?" sorularına sinirlenip yayını terk etmişti. Daha sonra programın sunucularıyla konuşup ikna olduğunu söyleyen Şahin yayına devam etmişti.

Bu olayla bir anda Türkiye'nin en çok konuşulan ismi olan Şevval Şahin, bir dönem yaptırdığı estetiklerle yeniden gündem oldu.

Şevval Şahin, 2018 yılında Türkiye'nin en güzel 20 kızının kaldığı Miss Turkey birincisi seçilmişti. Güzelliği ile dikkat çeken genç kadının, dereceye girmesinden kısa süre sonra çıkan estetiksiz fotoğrafları tartışmalara yol açmıştı. 

İşte genç modelin estetikli ve estetiksiz halleri..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.