O Ses Türkiye hakkında bomba açıklama! Beyazıt Öztürk: Bu yıl olmayacak

Beyaz Show programı ile uzun yıllar izleyiciyle buluşan, daha sonra programı bitince O Ses Türkiye jürisinde yer alan Beyazıt Öztürk şarkı yarışması O Ses Türkiye hakkında bomba bir açıklama yaptı. Tv 8 canlı izlemek isteyenlerin sıkı takip ettiği programlardan olan şarkı yarışması O Ses Türkiye televizyonda da reyting rekorları kırıyordu. Beyaz'ın yaptığı bu açıklamadan sonra, programın yapımcısı ve tv8'in sahibi Acun ılıcalı'nın nasıl bir yorum yapacağı merak konusu oldu. İşte detaylar..

Ünlü sunucu Beyazıt Öztürk, jüri üyelerinden olduğu 'O Ses Türkiye' yarışmasının pandemiden dolayı bu yıl yapılmayacağını söyledi. Yeni projesinden bahseden Öztürk, İnsanlar mizah izleyip, kafa dağıtmak istiyor. Bununla ilgili çalışıyoruz" dedi.

Baltalimanı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Beyazıt Öztürk, karantina dönemini herkes gibi evinde geçirdiğini anlatarak "Ben de evde yemek, ekmek yapanlardanım. Çok güzel yaprak sarmayı öğrendim. Yeteneklerimizi keşfetme anlamında etkili bir dönem oldu" diye konuştu.

Geçtiğimiz günlerde Bebek'te objektiflere takılan Beyaz, yeni bir şov programı üzerinde çalıştıklarını belirterek, "İbrahim Büyükak'la yine şov tarzında bir program olacak" demişti. Ekranı özlediğini ifade eden şovmen, "Bir şeyler yapacağız ama en iyisini yapmamız lazım. Pandemiden dolayı seyircili program yapamıyoruz. Bu yüzden birçok program iptal oluyor. Hastalık bitse, her şey normale dönse, konuşmak çok daha kolay olacak" ifadelerini kullanmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.