Mr. Jade'den beklenmedik türkü düeti! Mr. Jade Tülay Maciran - Derdim Gizli

Mr. Jade ismiyle ünlenen pop şarkıcısı Özkan Şen'den beklenmedik bir şarkı geldi.  Tülay Maciran ile düet yapan Mr. Jade, Derdim Gizli isimli türküyü seslendirdi. Mr. Jade kimdir? çok merak ediliyordu. Mr. Jade adıyla pop şarkıları söyleyen, Özkan Şen aslında İsmail YK'nın öz yeğeni. Dolasıyla Yurtseven Kardeşler'in de yeğeni, buradna yola çıkarak türkülere pek yabancı olduğu söylenemez. İşte tüm detayların yer aldığı haber..

Pop müziğin sevilen seslerinden Mr. Jade, sürpriz bir çalışmayla dinleyicilerinin karşısına çıktı. İş insanı kimliğiyle de tanınan ünlü popçu, halk müziği sanatçısı Tülay Maciran ile "Derdim Gizli" türküsünde düet yaptı. İşte Mr. Jade ve Tülay Maciran'ın dikkat çeken performansı...

Single, 22 Şubat'ta Jade Music Pro. etiketiyle yayınlandı. Şarkı, kısa sürede YouTube'da 400 bine yakın görüntülenme aldı.

Mr. Jade Kimdir?

Mr. Jade kimdir asıl adı ne ve Mr. Jade ne iş yapıyor soruları Bircan Bali ile müstehcen pozlarının ortaya çıkmasının ardından merak konusu oldu. Asıl adı Özkan Şen olan Mr. Jade İsmail YK'nın öz yeğeni. Mr.Jade'in mesleği ise Turizm ve Organizasyon şirketi kurucusu. Peki Bircan Bali ve Mr. Jade olayının aslı ne, gizli fotoğrafları ne?

Mr. Jade ile Bircan Bali'nin öpüşme fotoğrafları basına sızdırıldı.Şenol İpek ile olan 5yıllık evliliğini geçtiğimiz aylarda sonlandıran Bircan Bali'nin telefonundaki gizli görüntüler ifşa oldu, öpüşme fotoğrafları basına sızdı. Peki Bircan Bali'nin denedik ama olmadı dediği ve Mr. Jade lakaplı gerçek adı Özkan Şen gerçekte kim? 

MR Jade adıyla anılan kişi, İsmail YK'nın öz yeğeni Özkan Şen. MR Jade Turizm ve Organizasyon şirketi kurucusu. 2012 yılından 2016 kadar Yılın Organizasyon ödülünü aldı. Almanya'da bir çok yabancı ülkede tanınıyor. Ayrıca İsmail YK'nın tüm kliplerini de o yönetiyor.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının sert dilli yorumcusu Bircan Bali'nin, sevgilisiyle birlikte samimi görüntüleri ortaya çıktı.

Samimi görüntüleri ortaya çıkan Bircan Bali, sosyal medya hesabından ateş püskürdü. Bircan Bali'nin Mr. Jade lakaplı Özkan Şen ile görüntüleri sosyal medyaya düştü. Sevgilisinin evli olduğu iddia edilen Bali fotoğrafların yayılmasının ardından açtı ağzını yumdu gözünü...

Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaşım yapan Bircan Bali, "İki bekar arasındaki yaptığınız tüm yorumların hesabını vereceksiniz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.