Merve Boluğur'un Yeni Hedefi Üniversite Sınavlarına Hazırlık!

Merve Boluğur'un Yeni Hedefi Üniversite Sınavlarına Hazırlık!

Geçtiğimiz günlerde Kuzey Güney dizisi tekrar bölümleri ile ekranlara yeniden gelirken, Merve Boluğur hayranları da yeniden kendisi ile ekranlarda buluşma fırsatı buldu. Ünlü oyuncu, 2017 yılından günümüze kadar üç sezon boyunca dizilerden ayrı kalırken, birçok takipçisi tarafından da eleştiriliyordu. Ünlü oyuncu karantina günlerinde takipçilerine bazı mesajlar verdi. İşte detaylar!

Merve Boluğur Salgının Ardından Bunları Yapacak!

Kuzey Güney dizisinde oynadığı karakter ile birlikte birçok kişi tarafından yüksek beğeni kazanan Merve Boluğur, bugünlerde ise dizinin yeniden yayınlanması ile birlikte kariyerini bir daha gözden geçirme şansı elde etti. Merve Boluğur sosyal medya hesaplarında; coronavirüs karantina günlerinde ne kadar mutlu olduğunu gözler önüne sererken, verdiği mesaj sayesinde de dikkat çekmeyi başardı.

Son paylaşımlarından birinde güzel oyuncu yine güzel bir güne güzel bir fotoğraf ekleme ile başladığını ifade ederken, bir mesaj paylaştı. Boluğur mesajında; güzel günler ihtiyacı olan bu günlerde gülen yüzü ile birlikte coronavirüs salgınının bitmesini istediğini ve en çok denize girmek istediğini ifade etti.

Ünlü oyuncu Merve Boluğur, öte yandan hayatın çok güzel bir öğretmen olduğunu eklerken, her saniye için de şükür etmeleri gerektiğini de ekledi. Mesajın devamında; aslında her insanın yapabileceği kısıtlı şeyler olduğunu ve bu sayede de mutlu olmanın çok basit olduğunu anladıklarını ifade etti. Boluğur, duygularının çok karışık olduğunu ve aslında bunun yeni bir düzene uyum sağlandığından, yani ev hapsine uyum sağlandığından gayet normal olduğunu da belirtti.

Üniversite Sınavlarına Hazırlanıyor!

Paylaşımlarında sağlıklı olmanın önemine sürekli bir şekilde dikkat çeken Boluğur, hayatın çok güzel olduğunu vurgularken, takipçilerine şu sözleri ile birlikte bir mesaj gönderdi. Boluğur mesajında; aklımızın yerinde olmasının ve sağlığımızın iyi olmasının ne kadar büyük bir lütuf olduğunu, hayatın çok güzel olduğunu ve öğrettiğini, mutlu olan şeylere odaklanmak gerektiğini ve hayal kurmanın bedava olduğunu ifade etti.

Merve Boluğur mesajının son kısmında ise belki de yeni hedeflerinin bulunduğunu ve üniversite sınavlarına hazırlanmaya başladığını eklerken, takipçilerine; “Siz neler öğrendiniz, Paylaşın” sorusunu yöneltti. Sosyal medya paylaşımlarında Merve Boluğur'un üniversite sınav hazırlığına başladığını ifade etmesi dikkat çekerken, oyuncunun yeni hedefi ise merak oluşturmaya başladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.