Masterchef Türkiye kim elendi? Masterchef Didem veda etti

Masterchef Türkiye'de kim elendi sorusu yanıtını dün akşam buldu. Mehmet şefin tabağına benzeyen bir tabak hazırlamaya çalışan yarışmacılardan Masterchef Didem'in hazırladığı balık az pişince yemek yarışmasına veda etti. Duygulu anların yaşandığı yemek programında rekabet hız kesmeden devam ediyor. İşte tüm detaylar..

MasterChef Türkiye’de elenen isim Didem oldu. Mehmet Şef’in imza tabağı olan levreği az pişiren yarışmacı, oy birliği ile elendi.

MasterChef Türkiye’de eleme heyecanı yaşandı. Emir, Uğur, Esra, Tanya, Özgül ve Didem’in potada yarıştığı gecede, ilk olarak şefler tavuk ciğerinin ana ürün olarak kullanıldığı yaratıcı bir yemek yapılmasını istedi. Danilo, Somer ve Mehmet Şef verilen sürenin ardından yarışmacıların yaptıkları yemeklerin tadına baktı.

EN BAŞARILI TABAĞI EMİR YAPTI
Gecenin en başarılı yemeği Emir'in tabağı seçildi. Emir'in ardından MasterChef'te potadan sıyrılan diğer isimler sırasıyla Uğur ve Esra oldu. İki aşamalı olan eleme gecesinin son turuna Tanya, Didem ve Özgül kaldı.

ÖZGÜL VE TAHYA KURTULDU, DİDEM ELENDİ
Bu turda ise yarışmacılardan, Mehmet Şef'in imza tabağı olan levrek yapmaları istendi. Son 3’ün kaldığı potadan ilk olarak Özgül kurtuldu. Büyük heyecanın yaşandığı eleme gecesinde pişmeyen balık yapan Didem Devay, yarışmaya veda eden isim oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.