Mart Ayının En Popüler İsmi Acun Ilıcalı Oldu! Diğer İsimlerse Şaşırtıcı!

Mart Ayının En Popüler İsmi Acun Ilıcalı Oldu!

Medya Takip Merkezi’ tarafından her ay Magazin Gazetecileri Derneği için her ay düzenli olarak yayınladığı magazin raporunun sonuçları açıklandı. Ünlü sunucu Acun Ilıcalı mart ayı sürecince tam 4 bin 276 haberin konusu olarak zirvedeki yerini kimseye kaptırmamaya devam etti.


HALUK LEVENT DE LİSTEDE ÜST SIRALARDAYDI

Sanatçı yönü bir yana, düzenlemiş olduğu yardım kampanyalarıyla da insanların gönlünü kazanmayı sürdüren Haluk Levent de en çok konuşulan isimlerden biriydi. Haluk Levent Mart ayı boyunca tam 3 bin 481 haberin konusu olarak geçtiğimiz ayın en çok konuşulan isimlerinden biri oldu.


PEKİ YA CEM YILMAZ VE SERENAY İKİLİSİ?


2020 yılının sürpriz aşkının kahramanları olan Cem Yılmaz ve sevgilisi Serenay Sarıkaya de geçtiğimiz mart ayının en çok konuşulan isimlerindendiler. Artık aşklarını magazin muhabirlerinin kameralarından saklamaya gerek duymayan ikili koronavirüse karşı #evdekal diyerek Cem Yılmaz'ın evinde karantinaya aldılar kendilerini.


Cem Yılmaz'ın Levent'te yer alan evinde kalan çift çeşitli aktivitelerle sıkıcı karantina günlerini geçirmeye çabalıyor. Avrupa gösterileri coronavirüs sebebiyle ertelenen Cem Yılmaz, mart ayı süresince toplam 3 bin 407 magazin haberinin konusuydu. Serenay Sarıkaya’nın ismi ise tam 3 bin 106 haberde geçti.

Anahtar Kelimeler:
SurvivorAcun ılıcalıTv8
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.