Kıvanç Tatlıtuğ'un sağlık durumu nasıl? Ünlü oyuncu koronavirüse yakalandı!

Ekranların sevilen yüzü Kıvanç Tatlıtuğ'dan bomba açıklamalar geldi. Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ koronavirüse yakalanmış, peki sağlık durumu nasıl? Koronavirüse yakalanan ünlüler arasına magazin dünyasının tanınan siması Kıvanç Tatlıtuğ'da katıldı. Merak edenler için Kıvanç Tatlıtuğ kimdir soruna da cevap verdiğimiz haberin detayları..

Daha önce zatürre olan Kıvanç Tatlıtuğ, koronavirüse yakalandığını açıkladı.

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, stil danışmanı eşi Başak Dizer Tatlıtuğ ile önceki akşam Sarıyer'de görüntülendi. Bir mekanda yemek yiyen ünlü oyuncu, açıklamalarda bulundu.

Bir süre önce zatürre teşhisi konulan ve hastaneye yatan Tatlıtuğ, o sıra koronavirüse yakalandığını söyledi.

Oyuncu, aslında koronaya yakalandığını, durumun sonradan anlaşıldığını açıkladı: “Koronavirüs ile zatürre çok ayırt edilemiyor. Hastalığım zatürre olarak kayıtlara geçmişti. Sonraki testlerde korona olduğunun farkına vardık. Geldi geçti.”

Kıvanç Tatlıtuğ Kimdir?

Kıvanç Tatlıtuğ (d. 27 Ekim 1983, Adana), Türk oyuncu ve eski mankendir. 2002 yılında Best Model of Turkey ve ardından da Best Model of the World seçilmesiyle adını duyurmuştur. İlk olarak Gümüş adlı dizide canlandırdığı Mehmet karakteriyle adını duyuran Tatlıtuğ, ardından Menekşe ile Halil adlı dizide Halil karakterini canlandırmıştır. Sonrasında Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı romanından uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisinde oynamıştır. Behlül karakterini canlandırdığı dizide, başrolü Beren Saat ile paylaştı. 2010'da Ezel dizisinde 4 bölüm konuk oyuncu olarak oynadı ve bu dizide Sekiz karakterini canlandırdı. 2011 - 2013 yılları arasında ise Kuzey Güney adlı dizide Kuzey rolünü oynamıştır. Kurt Seyit ve Şura dizisinde, Farah Zeynep Abdullah ile başrolü paylaşmıştır. Oyuncu Eylül 2016'da, Star TV'de yayınlanan ve yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği Cesur ve Güzel adlı diziyle, 2 yıl aradan sonra oyunculuğa devam etmiştir. 22 Kasım 2018 itibarıyla Show TV'de yayınlanan Çarpışma dizisinde Kadir karakterini canlandırmıştır.

Kıvanç Tatlıtuğ, 27 Ekim 1983'te Adana’da Erdem ve Nurten Tatlıtuğ'un oğlu olarak dünyaya geldi. Baba tarafından Arnavut ve Boşnak kökenli, anne tarafından ise Edirnelidir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.