Hande Erçel inanılmaz haliyle sevenlerini korkuttu! Açıklama yaptı

Güzel oyuncu Hande Erçel boyunluklu fotoğrafıyla sevenlerini şoke etti. Fotoğrafı gören Hande Erçel hayranları, ünlü oyuncuya ne olduğu konusunda büyük merak duydu. Hande Erçel paylaştığı boyunluk takılmış fotoğrafına gelen yorumlardan sonra, mecburen sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. Hande Erçel'in sağlı durumu ve açıklamalarının da yer aldığı haberin detayları..

Sen Çal Kapımı dizisindeki Eda karakteri ile gündemden düşmeyen Hande Erçel, paylaştığı son fotoğrafla sevenlerini korkuttu. Boyunluk taktığı fotoğrafı paylaşan oyuncu, hayranlarından gelen mesajlar üzerine sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi.
Çarşamba akşamları Fox TV'de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizindeki Eda karakteri ile ekranlara gelen Hande Erçel, sosyal medya hesabı Instagram üzerinden paylaştığı fotoğrafla sevenlerini korkuttu. "Bugün motivasyonumu Hakan Yıldırım'dan aldım" notuyla boyunluk taktığı fotoğrafı paylaşan Erçel, sağlık sorunu yaşayıp yaşamadığı üzerine hayranlarından binlerce mesaj aldı.

Hayranlarının yaşadığı panik sonrası duruma kayıtsız kalamayan Hande Erçel, konuya açıklık getirdi. "Ben iyiyim boynum tutuldu sadece" notuyla Instagram story'sinden paylaşım yapan Erçel, sevenlerinin yüreğine su serpti.

Sen Çal Kapımı'nın yıldızı Hande Erçel sevenlerini korkutan bir paylaşım ile dikkatleri üzerine çekti. Ünlü oyuncu panik olan hayranlarına yaptığı yeni paylaşımla cevap verdi.
 
Son dönemin popüler isimlerinden Hande Erçel paylaşımlarında hız kesmiyor. Özel hayatı ve dizisi ile gündemden düşmeyen ünlü isimden yeni haberler var. Başarılı oyuncu, Instagram hesabından "Bugün motivasyonumu Hakan Yıldırım'dan aldım" notuyla yeni bir fotoğraf paylaştı. 
 
Hande Erçel, paylaşımda kıyafetinin üzerindeki "My name is Hande... I am here to shine (Benim adım Hande... Parlamak için buradayım) yazısını işaret ederek poz verdi. Ancak Hande Erçel'in yeni karesindeki asıl dikkat çeken detay taktığı boyunluk oldu. Güzel oyuncunun korkutan bu fotoğrafı karşısında pek çok hayranı, ""Boynunda neden boyunluk var bir şey mi oldu, boynuna ne oldu, geçmiş olsun" vb. mesajlar yazdı.
 
Gelen mesajlara kayıtsız kalamayan Hande Erçel, yeni bir paylaşım daha yaparak sevenlerinin sorularına yanıt verdi. Instagram story'sinden yaptığı paylaşıma "Ben iyiyim boynum tutuldu sadece" notunu düşen güzel oyuncunun boynu tutulduğu için boyunluk taktığı ortaya çıktı. Hande Erçel'in bu açıklamasının ardından hayranları da rahat bir nefes aldı. 

Anahtar Kelimeler:
GündemMagazinHande Erçel
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.