Halit Ergenç, Ozan Güven'i savundu!

Ünlü oyuncu Halit Ergenç, yakın arkadaşı Ozan Güven’i savundu. Ozan Güven, sevgilisi Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı iddialarının ardından Babil dizisinden ayrılmıştı. Halit Ergenç, Ozan Güven’in şiddet olayından alnının akıyla çıkacağını söyledi. İşte detaylar…

Magazin basını Ozan Güven ve Deniz Bulutsuz arasındaki şiddet olayını gündeme taşımaya devam ediyor. Deniz Bulutsuz, ünlü oyuncu Ozan Güven’den fiziksel ve psikolojik şiddet gördüğü iddialarıyla şikayetçi olmuştu. Ozan Güven şiddet iddialarını reddederek, Deniz Bulutsuz’un kendisine iftira da bulunduğunu açıklamıştı. Savcılık tarafından Ozan Güven hakkında 13.5 yıl hapis istemi ile dava açıldı. Uzun yıllardır sinema ve televizyon dünyasının içerisinde yer alan Ozan Güven, kamuoyunda yoğun bir şekilde eleştirilmişti. Ünlü oyuncuyu destekleyen arkadaşları da oldu. İlk olarak Muhteşem Yüzyıl dizisinde bir arada yer alan Halit Ergenç ve Ozan Güven, yeni sezonda ise Babil dizisiyle ekrana döndü. Korona virüsü salgını nedeniyle sezonu erken kapatmak zorunda kalan dizi geniş bir hayran kitlesi yakalamayı başardı. Babil dizisinin başrolünde yer alan Ozan Güven, kendi isteği ile diziden ayrıldığını açıkladı. Ay Yapım tarafından yapılan açıklamada Ozan Güven’in mahkeme süreci sona erene kadar setlere ara vermek istediği belirtildi. Konuyla ilgili soruları yanıtlayan Halit Ergenç ise Ozan Güven’i savundu.

Ozan Güven’i uzun yıllardır tanıdığını belirten usta oyuncu, mutlaka bir yanlış anlaşılma yaşanmıştır dedi. Ozan Güven’in Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığına inanmadığını ifade eden Halit Ergenç, ‘’Ozan mutlaka alnının akı ile bu olaydan sıyrılacaktır. Ozan’ın kadına şiddet uygulayacak bir karaktere sahip olduğuna inanmıyorum. Bu olayın içerisinden farklı durumlar çıkacaktır. Diziden ayrılmasına ise üzüldüm, fakat kendi kararı saygı duyuyorum. Ozan ile arkadaşlığımız baki, adalet yerini bulacaktır’’ diye konuştu. Toplumsal olaylara duyarlılığı ile tanınan Halit Ergenç’in Ozan Güven’i savunması sosyal medyada tepki almasına neden oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.