Ebru Şallı 7 kilo kaybetti! 10 yaşındaki oğlu Pars'ı kaybetmesi onu adeta yıktı

Eski manken ve Instagram fenomeni Ebru Şallı adeta eridi. Yaklaşık 7 kilo verdiği tahmin edilen ve kilosu 45 kg kadar düşen Ebru Şallı için sevenleri üzüldü. Geçtiğimiz aylarda oğlu Pars'ın yaşamını yitirmesi ünlü modeli adeta yıkmıştı. Hatta uzun bir süre Ebru Şallı oğlunun mezarını ziyaret etmek dışında pek dışarı çıkmıyordu. Ebru Şallı eşi Uğur Akkuş ile havuz başında görüntülendi. Merak edilen başlıklardan olan Ebru Şallı kimdir, yaşı, kaç kilo? gibi sorulara da yanıt verdik..

Geçtiğimiz nisan ayında 10 yaşındaki oğlunun vefatıyla yıkılan Ebru Şallı, eşi Uğur Akkuş ile Bodrum'a gitti. Bikinili görüntülenen Şallı'nın verdiği kilolar dikkatlerden kaçmadı.

Eski manken Ebru Şallı ve Harun Tan'ın 10 yaşındaki oğulları Pars, 16 Nisan'da lenfoma tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Evlat acısıyla yıkılan ve mezarlığa gitmek dışında evden pek çıkmayan Ebru Şallı, eşi Uğur Akkuş ile Bodrum'da satın aldıkları villaya gitti.

EBRU ŞALLI 7 KİLO VERDİ
Milliyet'te yer alan habere göre: Cennet Koyu'ndaki villalardan birini satın alan ünlü çift, önceki gün havuz başında görüldü. Kalabalık nedeniyle denize girmeyi tercih etmeyen Şallı, villaya ait havuza girdi. Havuzdan çıkıp şezlonga uzanan 43 yaşındaki eski model, sürekli telefonla oynadı. Zor günler geçiren Ebru Şallı, 7 kilo vererek 45 kiloya kadar düştü. Bikinili görüntülenen Şallı'nın son hali ise sevenlerini üzdü.


EBRU ŞALLI KİMDİR?


Ebru Şallı (d. 15 Ocak 1977, İstanbul), Türk model ve sunucu. 1995 yılı Queen of Turkey yarışması birincisidir.

1993 yılında fotomodellik yapmaya başlamış, 1996 yılında Nişantaşı Kız Lisesi'ni bitirmiş sonrasında üniversite eğitimine devam etmemiştir. 1997 yılında Ozan Orhon ile evlenmiş bir yıl sonra boşanmıştır.Unutabilsem, Belalım Benim, Gölge Çiçeği adlı televizyon dizilerinde oynadı, Reyting Hamdi'de bir süre rol aldı. Harun Tan'la evlendikten sonra podyumları bıraktı. Bu çiftin 2004 yılında Beren adlı bir erkek çocuğu dünyaya gelmiştir. Bir de Pars adında bir oğulları vardır.

Hamilelikte Sağlıklı ve Güzel Kalmak adlı bir kitap yazdı ve pilates için egzersiz videosu yayımlandı. Daha sonra tv8 ekranında Ebru'nun Mutfağı adlı bir program sundu. Hafta içi her gün Beyaz TV'de Ebruli programının sunuculuğunu yapmaktadır.

Kitapları:
*Hamilelikte Sağlıklı ve Güzel Kalmak (2005)
*Ebru Şallı'dan Çocuklar için Besleyici Eğlenceli Lezzetler (2007)
*Ebru'nun Doğal Güzellik Sırları (2009)
*Ebru'nun Mutfağından (2011)
*Besleyici ve Lezzetli Çocuk Yemekleri (2012)
*Ebru Şallı ile Pilates (2014)

Anahtar Kelimeler:
Ebru şallıMagazinPars
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.