Demi Rose sosyal medyayı yıktı geçti! Yaptığı derin dekolteli paylaşım rekor kırdı

Dünyaca ünlü İngiliz model sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarla takipçilerini mest etti. Ünlü model Demi Rose instagram hesabında yüz binlerce takipçisine birbirinden özel pozlar verdiği fotoğraflar paylaşmaya devam ediyor. Yılbaşına özel çektirdiği pozları gören takipçileri Demi Rose'nin gönderilerini beğeni ve yorum yağmuruna tuttu. İşte detaylar..

İngiliz model Demi Rose, sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarla dikkat çekmeye devam ediyor. "Kişiliğinizi seçin" notuyla göğüs dekolteli pozlarını takipçilerinin beğenisine sunan Rose'un paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren kıvrımlı model Demi Rose, bu kez göğüs dekolteli pozlarını takipçileriyle paylaştı."KİŞİLİĞİNİZİ SEÇİN"Instagram'da 15 milyondan fazla takipçisi olan ünlü model Demi Rose, beyaz fermuarlı elbisesiyle verdiği cesur pozlarına "Kişiliğinizi seçin" notunu düştü.
 
YÜZ BİNLERCE BEĞENİ ALDI
Kıvrımlı model Demi Rose'un söz konusu cesur paylaşımı takipçilerinden 40 binden fazla beğeni ve yüzlerce yorum aldı.

NOEL POZLARI TAKİPÇİLERİNİ MEST ETTİ
Öte yandan ünlü model, geçtiğimiz günlerde de derin dekolteli Noel pozlarını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmıştı. 25 yaşındaki Rose'un gönderileri, takipçilerinden 350 bin beğeni ve çok sayıda yorum almıştı.

İşte Demi Rose'un cesur pozları:

Anahtar Kelimeler:
MagazinInstagramDemi Rose
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.