Demet Evgar’dan Halit Ergenç’e destek: ‘’Sözleri Çarpıtıldı’’

Ünlü oyuncu Demet Evgar, yakın arkadaşı Halit Ergenç’i savundu. Halit Ergenç’in Ozan Güven ile ilgili açıklamalarının çarpıtıldığını söyleyen Demet Evgar, ‘’Halit’in kötü niyetli yorum yaptığına inanmıyorum’’ diye konuştu.

Ozan Güven ve eski sevgilisi Deniz Bulutsuz arasındaki şiddet olayı magazin gündemini sarsmaya devam ediyor. Son olarak konuyla ilgili açıklama yapan Halit Ergenç, yakın arkadaşı Ozan Güven’i savunmuştu. Halit Ergenç, Ozan Güven’i uzun yıllardır tanıdığını aktardığı konuşmasında ‘’Bu olaydan alnının akı ile çıkacağına inanıyorum. Ozan’ın karakterinin kadına şiddet uygulayacak yapıda olduğuna inanmıyorum’’ diye konuşmuştu. Ünlü oyuncunun bu sözleri tepkilere neden oldu. Halit Ergenç, açıklamasının yanlış anlaşıldığını ifade etti. Kadına şiddetti lanetleyen oyuncu, sözlerini doğru seçemediğini belirterek özür dilemişti. Ozan Güven ile Babil dizisinde birlikte yer alan Halit Ergenç’in açıklamaları kadına şiddet olayını yeniden gündeme taşımıştı. Halit Ergenç’in sosyal olaylara yaklaşımı ve eşi Bergüzar Korel’in duruşu sorgulanmaya başlanmıştı. Tartışmaların fitilini ateşleyen Halit Ergenç’e destek yakın arkadaşı Demet Evgar’dan geldi. Ayta Sözeri’nin Harbiye’deki konserini dinlemeye giden Demet Evgar, muhabirlerin sorularına yanıt verdi. Halit Ergenç’i yakından tanıdığını belirten Demet Evgar, ‘’Kesinlikle kötü niyetli olmadığına inanıyorum. Sözleri çarpıtıldı ve bir kesim tarafından hedef tahtasına konuldu. Halit’i yakından tanırım, çok duyarlı ve iyi kalpli bir insandır’’ dedi. Demet Evgar, Ozan Güven ve Deniz Bulutsuz arasındaki olayla ilgili sessizliğini korudu. Lakin, ‘’Şiddete uygulayan biri ile çalışmam söz konusu olamaz’’ açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.