Demet Akalın'ın kirli bırakılan tuvaleti gündem oluyor!

Geçtiğimiz günlerde Star Tv'de yayınlanan İbo Show programına konuk olan sanatçılar izleyicilere eğlenceli bir gece sağlamıştı. Ardından Demet Akalın'dan kirli tuvalet polemiği geldi. Sosyal medyayı çok aktif kullanan Demet Akalın pis bırakılan tuvalet konusunu da oraya taşıdı ve magazin dünyasında bu da mı haber olacaktı? sorularına akıllara getiren yeni bir polemik Beyaz Tv tarafından televizyon ekranlarına taşındı. İşte detaylar..

Söylemezsem Olmaz programının yorumcusu Bircan Bali, Demet Akalın'ın tuvaletini kirleten ismin Zara olduğunu iddia etmişti. Bircan Bali'nin söz konusu iddiasının ardından sessizliğini bozan Demet Akalın, "Benim olmadığım yerde nasıl Zara diyebilirim. Ne ayıp" şeklinde çıkan haberleri yalanladı.

Geçtiğimiz haftalarda İbo Show'a katılan bir sanatçı Demet Akalın'ın kulisini kullanmış ve tuvaletini kirli bırakmıştı. Demet Akalın, ortak kullanılan kuliste tuvaletinin pis bırakıldığını söyleyerek sosyal medyadan isyan etmişti. Akalın, isim vermeden tuvaletini kirleten kişi hakkında "Söylerdim ama çok ayıp olurdu! Hiçbir kadın sanatçı olmasına gerek yok! O klozeti öyle bırakmaz! Erkek belki" yorumunu yapmıştı.

BİRCAN BALİ, DEMET AKALIN'IN TUVALETİNİ KİRLETEN İSMİ AÇIKLADI
Söylemezsem Olmaz programının yorumcusu Bircan Bali, canlı yayında Demet Akalın'ın tuvaletini kirleten kişinin adını açıkladı. Bircan Bali, canlı yayında "Demet Akalın bunu söyledi pimi çekti ve polemikten uzak durmak adına isim vermedi ya ben ismi söylüyorum, şimdi yiyin birbirinizi. Ben duyduğumu söylüyorum. Valla ben bir şey demedim ama duyduğum kadarıyla Zara... Zara'yla alakalı dedikodu onaylandı. Kameraya yakalandı diyelim. Demet Akalın'ın söylediği tarihle o kulisi kullanan kişi sayısı ortaya çıktı ama şimdi Demet bir manevrayla 'Hayır, ben onu kastetmedim' diyebilir. Demet'in bunu Zara olarak işaret ettiğini söyleyebiliriz" ifadelerini kullandı.

DEMET AKALIN YALANLADI
Bircan Bali'nin tartışma yaratan iddiasının ardından Demet Akalın'dan açıklama geldi. Akalın, bir gönderiye yaptığı yorumda, "Benim kulisimde kamera falan yok. Yiyin birbirinizi ne demek ya? Benim olmadığım yerde nasıl Zara diyebilirim? Ne ayıp" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.