Çağatay Ulusoy'dan yeni rolü için imaj değişikliği

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy yeni dizisi için çalışmalara başladı. Barbaros Hayrettin Paşa'yı canlandıracak olan Çağatay Ulusoy hem kilo aldı hem de sakallarını uzattı. Peki, Çağatay Ulusoy'un yeni dizisi ne zaman başlayacak? 

Çağatay Ulusoy, Osmanlı İmpatorluğu'nun ilk Kaptan-ı Deryası olan Barbaros Hayrettin Paşa'yı canlandıracak. Bir süredir ekranda yer almayan ünlü oyuncu, yeni rolü için hazırlıklara başladı. Sevgilisi ile tatile çıkan Çağatay Ulusoy'un değişimi görenleri şaşkınlığa uğrattı. Sakat bırakmaya başlayan oyuncu, aynı zamanda da kilo aldı. Uzun zamandır ortalarda görünmeyen Çağatay Ulusoy'un rolü için fedakarlık yaptığı görüldü. En son Netflix'te yayınlanan Hakan Muhafız dizisinde yer alan oyuncu performansı ile dikkat çekmişti. Netflix'teki diğer Türk dizilerinin gerisinde kalan Hakan Muhafız'ın senaryosu eleştiri konusu olmuştu. Çağatay Ulusoy'un en son dizisi ise Medcezirdi. Duygu Sarışın ile uzun süredir aşk yaşayan genç oyuncu, sevgilisiyle birlikte mavi tura çıktı. Fotoğrafları çekilen Çağatay Ulusoy'un aşırı kilo aldığı görüldü. Barbaros Hayrettin Paşa karakterini oynayacağı için çok heyecanlı olan oyuncu, kılıç ve ata binme dersleri de alıyor. Barbaros Hayrettin Paşa gibi bir deniz tutkunu olan Çağatay Ulusoy, yakın arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ ile dalışlara katılıyordu. Oyunculuk kariyeri için çok önemli bir adım atacak olan Çağatay Ulusoy, yeni dizisinin çekimlerine başlamadan önce enerji toplamak istediğini açıkladı. Yelkenli tekne alan oyuncu, Marmaris'in Bozburun bölgesine demir attı. Sevgilisiyle birlikte botla karaya çıkan Çağatay Ulusoy, gazetecilere beni nasıl tanıdınız diye takıldı. Barbaros Hayrettin Paşa'nın hayatının anlatılacağı dizinin çekimleri Temmuz ayında başlayacak. Star TV'de yayınlanması beklenen dizinin oyuncu kadrosu için seçmeler devam ediyor. Çağatay Ulusoy'un dizideki partnerinin kim olacağı ise sır gibi saklanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.