Burcu Kıratlı aman dikkat! Sinan Akçıl fake hesap açtı

Burcu Kıratlı'nın eski kocası şarkıcı Sinan Akçıl yaptığı bomba açıklama ile ne demek istedi? Sinan Akçıl fake hesap açıp sosyal medyadan Burcu Kıratlı'yı takip ettiğini söyledi. Bu haberden sonra magazin haberlerini okuyanlar fake hesap nedir? sorusunu aramaya başladı. İşte tüm detaylar..

Cihan Ersözlü'nün sunduğu, Youtube'da yayınlanan 'Sanane Cihanna' programının son konuğu Sinan Akçıl oldu.

Burcu Kıratlı ile biten ilişkisi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan Akçıl, “Benim konumum aslında Jay Z. Bir tek onun gibi Beyonce’mi bulamadım. Aslında buldum da, olmadı. Burcu ile evliliğimiz proje değildi. Ne var ki sürdüremedik. Karakterler çarpışmaya başladı. Şu anda konuşuyoruz ama bir ilişki yaşamıyoruz.” dedi.

SİNAN AKÇIL FAKE HESAP AÇTI
Bir kadının kontrolümün altında olmasını severim” diyen şarkıcı, şöyle devam etti:

“Burcu’dan ayrıldıktan sonra fake hesap açtım. Onu daha rahat ‘stalk’lamak için. Benden ayrılsa bile bir kadının kontrolümün altında olmasını severim. Öyle demeyelim de başına bir şey gelmesin diye tabii. Burcu’yu kaybetmek istemiyorum, çok saygı duyuyorum. Hayatımda kimse yok. Uzun süre de girmeyecek. En büyük arzum; bir kızımın olması.”

FAKE HESAP NEDİR?

Fake Hesap (Sahte Hesap), aslını taklit etmek için oluşturulan veya tamamen hayal ürünü olarak oluşturulan ve geçerliliği olmayan hesaplardır. Fake hesaplar başta internet korsanlığı olmak üzere birçok farklı amaç için kullanılabilmektedir.

Fake hesaplar teknik olarak var olmayan kişiler için oluşturulmuş birer taklit profillerdir. Bu profillerin büyük çoğunluğu kadın adında oluşturularak erkeklerin dikkatini çekmeye çalışılır. Fake profiller yardımıyla bazen kimlik avı yapıldığı gibi bazen de etkili birer reklam aracı olarak kullanılır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.