Acun'un yeni sevgilisi aileye girdi

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı aşk hayatıyla gündem olmaya devam ediyor. Acun Ilıcalı'nın kendisinden 30 yaş küçük sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya aileye girdi. Acun Ilıcalı genç sevgilisini abisiyle tanıştırdı. Ayça Çağla Altunkaya kimdir?

Türkiye'nin en sevilen ekran yüzü Acun Ilıcalı aşk hayatıyla da dikkat çekmeye devam ediyor. Zeynep Yılmaz ile evliyken, Şeyma Subaşı ile aşk yaşamaya başlayan Acun Ilıcalı uzun yıllar boyunca tartışma konusu olmuştu. Zeynep Yılmaz'dan boşandıktan sonra kızı Melisa'nın annesi Şeyma Subaşı ile dünya evine girmişti. Lakin, Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı evliliği kısa sürdü. Farklı hayat tarzları nedeniyle anlaşmazlık yaşayan ikili bir yıl içerisinde boşanma davası açtı. Şeyma Subaşı, boşanmanın ardından hemen yeni bir ilişkiye başlarken Acun Ilıcalı'nın adı farklı isimlerle anıldı. Son olarak Ayça Çağla Altunkaya ile birlikte olduğunu kabul edilen Acun Ilıcalı, genç sevgilisine çok değer verdiğini itiraf etti. Korona virüsü salgını nedeniyle Dominik Cumhuriyet'in de kalan ünlü televizyoncu sevgilisini bir an olsun yanından ayırmadı. Acun Ilıcalı ile birlikte yaşamaya başlayan Ayça Çağla Altunkaya ise magazin gündeminin ilk sırasına yerleşti. Şeyma Subaşı ile fiziksel benzerlikleri bulunan Ayça Çağla Altunkaya'nın New York doğumlu olduğu öğrenildi. Acun Ilıcalı ile arasında 30 yaş farklı bulunan Ayça, magazinden ve sosyal medyadan uzak durmaya çalışıyor. Sakin bir kişiliğe sahip olduğu öğrenilen Ayça'nın Şeyma Subaşı'ndan tamamen farklı karakteristik özellikleri bulunuyor. Acun Ilıcalı, aşk hayatıyla gündeme gelmek istemediği için genç sevgilisinden sosyal medyadaki paylaşımlarına dikkat etmesini istedi. Kısa süre içerisinde ciddi bir ilişki yaşamaya başlayan Acun ve Ayça'nın evlilik planlamaları yaptığı öğrenildi. Dört kızı bulunan Acun Ilıcalı'nın yeniden baba olmak istediği biliniyor. Acun ve Çağla, Dominik'ten döndükten sonra soluğu Çeşme'de aldı. Acun Ilıcalı'nın ağabeyi ile birlikte yemek yiyen çiftin renkli görüntüleri kameralara yansıdı. Erzurum kökenli olan Acun Ilıcalı'nın ailesi, yeni gelin adayları Ayça Çağla Altunkaya'yı çok seviyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.