Acun Ilıcalı’nın Canlı Yayınına Şeyma Subaşı Katıldı! Acun’un Yüzü Düştü!

Acun Ilıcalı’nın Canlı Yayınına Şeyma Subaşı Katıldı! Acun’un Yüzü Düştü!

TV 8’in sahibi ve Survivor’ın sunucusu Acun Ilıcalı’nın Şeyma Subaşı ile olan ilişkisi çok konuşulmuştu. İkili her ne kadar boşanmış da olsalar magazin gündeminin konusu olmaya değer anlar yaratmaya devam ediyorlar. Şimdiyse hiç kimsenin beklemediği bir şey oldu. Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabı üzerinden bir canlı yayın yaparken Şeyma Subaşı katılıp yorum yazdı! Acun Ilıcalı’nın yüz ifadesi ise bir anda değişti. İşte detaylar!

Acun’un Canlı Yayınına Şeyma Subaşı Sürprizi!

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı bir süre evli kaldıktan sonra geçtiğimiz yıl boşanmışlardı. Ancak ikili gündemde kalmaya devam ediyor. Son olarak Şeyma Subaşı’ndan beklenmeyen bir sürpriz geldi. Acun Ilıcalı, Survivor’ın çekimlerinin devam etmekte olduğu Dominik Cumhuriyeti’nden bir Instagram canlı yayını yapıyordu. Yayının altında bir anda Şeyma Subaşı’nın yorumu belirince hem Acun Ilıcalı hem de yayını izleyenler büyük şaşkınlık yaşadı!

Yüz İfadesi Bir Anda Değişti!

Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı’nın canlı yayınına yorum olarak kızının ismini yazıp yanına kalp emojileri koydu. Durumu fark eden Acun Ilıcalı’nın yüzü ise bir anda düştü. Ünlü yapımcı ve sunucunun yüz ifadesindeki değişim yayını izleyenlerin de gözünden kaçmazken, kendisinin yoruma dair bir açıklama yapılmadı. Acun Ilıcalı, eski eşi Şeyma Subaşı’nın yorumuna sessizlikle cevap verdi.

Kızını Çok Özlüyormuş!

Şeyma Subaşı’nın Acun Ilıcalı ile evliliklerinden olan çocuğu Melisa, şu anda Dominik Cumhuriyeti’nde babasıyla birlikte kalmakta. Şeyma Subaşı’nın bu tepkisi ise çok şaşırtıcı değil. Çünkü Subaşı, son zamanlarda kızını özlediğine dair sık sık paylaşımlar yapmakta sosyal medya hesabından. Coronavirüs sebebiyle karantina hayatı yaşayan Şeyma Subaşı yaklaşık 1 aydır kızını göremiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.