18 temmuz burç yorumları! Nuray Sayarı günlük burç yorumları

Astroloji uzmanları Nuray Sayarı ve Rezzan Kiraz tarafından günlük burç yorumları açıklandı. 18 Temmuz burç yorumlarını takip ederek aşk, sağlık ve para konularındaki gelişmeleri öğrenebilirsiniz. Merkür Retrosu ne zaman sona erecek? Yeni Ay hangi burçta meydana gelecek?

Günlük burç yorumları takip edilirken mutlaka yükselen burcunun da okunması gerekmektedir. Yükselen burç, doğum saatine göre belirlenmektedir. 2020 Temmuz ayı gökyüzü hareketleri açısından oldukça yoğun geçti. Merkür Retrosu'nun etkileri tüm burçlar üzerinde hissedildi. Yengeç burcunda yer alan Merkür, dört ay boyunca sessizliğini koruyacak ve Akrep burcuna geçiş yapacak. Bu süreçte Yeni Ay meydana gelecek. Yeni Ay'ın etkisini ise en çok hava grubu burçları İkizler, Kova ve Terazi hissedecektir. Nuray Sayarı ve Rezzan Kiraz tarafından 18 Temmuz burç yorumları açıklandı. Bizde sizler için burçları bekleyen gelişmeleri derledik. Merkür Retrosu'nun sona ermesiyle birlikte yenilendiğinizi hissedeceksiniz. Günlük burç yorumunuzda aşk ve finansal konularda şanslı olacağınız açıklamasına denk geleceksinizdir. Çünkü, Jüpiter artık kendisini hissettirmeye başlıyor. Aslan, Koç ve Yay burçları finansal olarak ellerinin rahatlamasından dolayı sosyal hayatlarında renkli bir döneme giriş yapacaklar. Aşkın gezegeni Venüs de Jüpiter tarafından desteklenecek. Bu sayede ilişkilerinizde önemli kararlar alabilirsiniz. Aşk konusunda en şanslı burçlar Akrep ve Başak olacaktır. Başak ve Oğlak burçları flörtlere karşı daha açık davranmaya başlayacaklar. İkili ilişkilerinde cesaret dolu hamleler yapmaya meyilli olacaklar. Özellikle Yengeç ve Balık burçlarının duygusal gelgitlerinin sona ermesi dikkat çekiyor. Günlük burç yorumunuza göre hayatınızdaki krizleri fırsata çevirme imkanı yakalayacaksınız. Aslan burçlarının sağlık konusuna çok dikkat etmesi gerekiyor. Oğlak burçları iş arkadaşlarıyla olan ilişkilerini düzenlemek ve küslükleri sona erdirmek isteyebilir. Huzuru arayacağınız bu süreçte geçmişten gelen tortuları ortadan kaldırmaya çalışacaksınız.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.