Ünlü Milyarderin Eşi: “Birkaç Yıldır Yemek Stokluyoruz.”

Ünlü Milyarderin Eşi: “Birkaç Yıldır Yemek Stokluyoruz.”

Coronavirüs salgını tüm dünyanın gündem maddesi olmaya devam ederken komplo teorisyenleri de boş durmuyor. Salgının bazı kişiler tarafından kontrollü bir şekilde başlatıldığı konusunda birçok iddialar var. Son günlerde ise gözler Microsoft’un kurucusu ünlü milyarder Bill Gates’e yöneltilmiş durumda. Gates, 2017 yılında yazmış olduğu bir makalede coronavirüs salgınını tahmin etmişti. Şimdiyse eşi Melinda Gates’in bazı açıklamaları dikkat çekti. İşte detaylar!

Coronavirüsü 2017 Yılında Tahmin Etmişti

Birkaç yıl önce kurucusu olduğu teknoloji devi Microsoft’tan ayrılan Bill Gates, uzun zamandır devam ettirdiği hayır işlerine yoğunlaşmıştı. Eşiyle birlikte “Bill ve Melinda Gates Vakfı’nı kuran Gates, özellikle ekonomik sıkıntı yaşayan ülkelerde sağlık alanında çalışmalar yapmaktaydı. Hala dünyanın en zengin insanları arasında yer alan Bill Gates, 2015 yılında dünyanın bir salgın hastalıkla başa çıkmaya henüz hazır olmadığını dile getirmişti. Bundan 2 yıl sonra yayınladığı bir makalede ise bu salgın hastalığın çok hızlı bulaşan ve oldukça öldürücü olan bir virüs olduğunu tahmin etmişti. Bill Gates’in tahminlerinin şu an yaşanan coronavirüs salgınıyla olan benzerliği ise komplo teorilerinin konusu oldu.

“Yıllardır Salgın Riskine Karşı Yemek Stokluyoruz”

Bill Gates’in eşi Melinda Gates, BBC Radyo’ya verdiği bir röportajda coronavirüs hakkında konuştu. Melinda Gates, şu an yaşanana benzer bir salgın hastalık riskine karşı yıllardır evlerinin bodrumunda yiyecek stokladıklarını dile getirdi. Gates, yaptıkları hazırlıkları “Birkaç yıl önce eğer temiz su kalmazsa ne yapacağız diye Bill ile konuştuk. Yeterli yemek kalmazsa ne yapardık? Nereye giderdik? Aile olarak ne yapacaktık? Hazırlandık ve bodrum katımıza biraz yiyecek koyduk” sözleriyle dile getirdi.

Bill Gates’in eşiyle birlikte kurucusu olduğu Bill ve Melinda Gates Vakfı, coronavirüs aşı çalışmalarına 250 milyon dolarlık büyük bir yardımda bulunmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.