Twitch yayıncısı Marsthales Mars Baykal'dan bomba itiraf! Oyun Dünyası karışır..

Twitch, nihayet dönemde popüler olan sosyal medya uygulamalarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Twitch yayıncıları da popüler olmaya başladı. Yayıncıların bazıları şahsi bilgilerine ulaşan kimliği gayri muayyen kişiler tarafından tehdit mesajları aldıklarını açıkladı. Twitch yayıncılarından Pqueen'in hemen peşinden Marsthales isimiyle malum Mars Baykal da tehdit edildiğini söyledi.

10 yıllık geçmişi olmasına karşın bilhassa oyun oynayan yayıncıların platformu olarak anılan Twitch, başka sosyal medya uygulamaları gibi fenomenlere sahip. Uygulama içinde diri yayın özelliği sayesinde izleyicileriyle buluşan Twitch yayıncıları hem iletişim kuruyor hatta nakit kazanıyor. Twitch yayıncıları nihayet dönemde tehdit edildiklerini belirten paylaşımlar yapıyorlar.

önceden Sezen Ünlü cinayeti hakkında yaptığı yorum ile tehditler meydan Pqueen'in hane adresi ve telefon numarası paylaşılmıştı. Benzer bir vaziyet Marsthales isimiyle malum Mars Baykal’ın da başına geldi. Twitter üzerinden yaptığı açıklamada olayları anlatan Marsthales, birilerinin kendisinin ve ailesinin numaralarını, adreslerini ve TC hüviyet numaralarını paylaştıklarını ve ailesini arayıp tehdit edeceklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.