TRT 1 Nostalji Kuşağı Başladı! İşte Yayınlanacak Diziler!

TRT 1 Nostalji Kuşağı Başladı! İşte Yayınlanacak Diziler!

Ülkemizi de etkisi altına almış olan coronavirüs salgını sebebiyle birçok televizyon kanalı, yayın akışlarını doldurmak için içerik bulmakta zorluk çekiyor. Bazı kanallar arşivlerini açarak eski dizileri yayına soktu. TRT 1 de bu yöntemi uygulayan kanallardan biri. Nostalji kuşağı adı altında Cumartesi günleri eski diziler TRT 1 ekranlarından izleyicilerle buluşacak. Bugün başlayan projeye ilgi şimdiden oldukça büyük. Peki TRT 1 Nostalji Kuşağı’nda hangi diziler var? TRT 1 11 Nisan Cumartesi günü yayın akışı ne? Tüm bu soruların yanıtını hazırladığımız yazıda bulabileceksiniz.

TRT 1’de Nostalji Rüzgarları!

Coronavirüs salgını nedeniyle televizyon sektörü oldukça zorlu günlerden geçiyor. Salgının yayılmasını engellemek için neredeyse tüm dizilerin setleri kapatıldı. Çekimleri devam eden diziler ise hem sıkı önlemler alıyor hem de senaryoda ufak değişiklikler yaparak çekimleri daha kolay ve hızlı bitirilebilecek şekilde düzenliyor. Birçok kanalın yayına koyacak dizi veya program bulamadığı bu günlerde ise TRT 1 kısmen şanslı. Çünkü yıllar öncesine uzanan oldukça geniş bir arşivleri var.

TRT 1 geçtiğimiz günlerde aldığı kararla arşivlerini açtı. Bundan sonra her Cumartesi günü kanalın efsane nostaljik dizileri izleyicilere sunulacak. Bugün başlayan projeye ilgi oldukça büyük. Nostalji severler sosyal medyadan TRT 1’e övgüler yağdırmaya başladı bile. Karantina sebebiyle herkesin evlere kapandığı bu günlerde TRT’nin böyle bir projeyi hayata geçirmesi bu sıralar halkın oldukça ihtiyaç duyduğu moral konusunda da destek olacaktır.

TRT 1 11 Nisan Cumartesi Nostalji Kuşağı’nda Hangi Diziler Var?

TRT 1 Nostalji Kuşağı bugün itibariyle başladı. Kanalın yayın akışını kontrol edenler eskilerin efsane dizilerini görünce hem şaşırdı hem sevindi. Ayrıca farklı dizilerin de listeye eklenmesi konusunda istekler yapıldı. TRT 1 nostaljik dizilerini TRT 1 canlı izle bağlantısından izleyebilirsiniz.

İşte TRT 1 Cumartesi Nostalji Kuşağı Yayın Akışı:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.