Survivor'da Yasin ile Sercan kavga etti! 05 Haziran 2020 Survivor 98. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Survivor 2020 yeni bölümleri yine en çok merak edilen konular arasında, tv8 canlı izleyenlerin en çok izlediği program Survivor, açıklanan reyting sonuçları bunu gösteriyor. Survivor 98. yeni bölümde büyük kavga çıkıyor. Sercan ile Yasin birbirine girdi. 05 Haziran 2020 Survivor 98. yeni bölüm fragmanı yayınlandı ortalık karıştı. Seni döverim sözleri herkesi şoke etti. Kavganın tüm detayları ile Survivor Sercan Yıldırım kimdir, nereli, kaç yaşında? ve Survivor Yasin Obuz kimdir, nereli, kaç yaşında? gibi merak edilen sorulara cevap verdiğimiz detaylı haber..

Survivor 2020 sezonu yine kıran kırana geçiyor. Mavi ve kırmızı takım arasında yaşanan çekişme zaman zaman kavgalara neden oluyor. Survivor 2020 98. yeni bölüm fragmanı yayınlanınca yine bir kavgaya şahit oluyor televizyon izleyicisi.

SURVİVOR SERCAN İLE YASİN KAVGA


Survivor 2020 yarışmasının 98. bölümü olan yeni bölümünde ortalık karışıyor. Yasin ile Sercan birbirine giriyor. Survivor'da mavi ve kırmızı takımlar, çeyrek finale adını yazdıracak ilk ismin belirleneceği sembol oyunu finalinde yarışıyor.

Survivor 2020'nin 5 Haziran Cuma ekrana gelecek olan yeni bölümünde, kırmızı ve mavi takım olarak ikiye ayrılan yarışmacılar, bu sefer sembol oyunu finalinde bireysel olarak karşı karşıya geliyor. Survivor'da sembol finalini kazanan isim 2 hafta dokunulmaz olacak. Çeyrek finallere de direkt olarak katılma hakkı kazanacak.

YASİN'İN 'DÖVERİM' SÖZÜ SERCAN'I ÇILDIRTTI!
Yarışmacıların aylardır emek verdiği Survivor'daki kaderlerini etkileyecek olan kritik oyunda, kırmızı takım kaptanı Sercan ile mavi takımda yer alan Yasin arasında kavga çıkıyor.

Oyun sırasında Yasin, "Sercan seni döverim ve burayı terk ederim" diye bağırınca ortalık karışıyor. Sinirlenen Sercan ise Yasin'e "Haydi gel döv. Beni mi döveceksin. Döver misin haydi" diyerek üzerine yürüyor. Parkurda birbirlerine giren Yasin ve Sercan arasında fiziksel müdahale de yaşanıyor. Takım arkadaşları ise ikiliyi ayırmaya çalışıyor. Murat Ceylan'ın sunduğu oyunda kavga eden Sercan ve Yasin'e ne ceza verileceği ise ilerleyen bölümlerde belli olacak.

SURVİVOR 2020’DE ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2020’nin 97. yeni bölümünde bu akşam ödül oyunu heyecanı yaşandı. Geçtiğimi ödül oyunlarından farklı olarak bu akşam yeni takımlarla ilk ödül oyunu gerçekleşmiş oldu. Mavi ve Kırmızı takımların ilk ödül oyununda iki takım yarışmacıları duş seti ve yemek ödülünü kazanabilmek için parkurda büyük bir mücadele verdi. Survivor’da bu akşam yeni takımlarla ilk ödül oyununu kazanan taraf 10’a 5’lik skor ile Kırmızı takım oldu.

Ödül Oyunu İstatistikleri:

Kırmızı Takım (10)
Sercan 1/3
Elif 3/3
Yunus 0/3
Barış 3/3
Berkan 3/3

Mavi Takım (5)
Evrim 1/3
Cemal 0/3
Nisa 1/3
Ardahan 1/3
Yasin 2/3

ANLAT BAKALIM’I KİM KAZANDI?
Her hafta perşembe akşamı oynanan Anlat Bakalım bu hafta da izleyenleri güldürmeyi başardı. Yeni takımların belli olmasıyla birlikte ilk Anlat Bakalım’da bugün oynandı. Bu akşamki Anlat Bakalım’ı kazanan takım Kırmızı takım oldu ve aynı zamanda yemek yeme fırsatını da yakaladı.


Survivor Sercan Yıldırım kimdir?


Futbolseverlerin yakından tanıdığı ancak pek kişinin Survivor Sercan olarak bildiği Sercan Yıldırım, gerek performansı gerekse karşı takımla yaşadığı diyaloglarla adından söz ettirmeyi başardı. Survivor 2020'nin büyük bir kısmını geride bırakan Sercan Yıldırım, özellikle Nisa ile adının aşk dedikodularına karışmasıyla gündem olmuştu. Peki, Survivor Sercan kimdir, kaç yaşında? Sercan Yıldırım hangi takımlarda oynadı?
Sercan Yıldırım Survivor 2020 yarışmacıları arasında yer alıyor. Başarılı bir futbol kariyerine sahip olan Sercan Yıldırım yarışmadaki performansı ile de dikkat çekiyor. Ünlüler Takımı yarışmacıları arasında bulunan Yıldırım sakatlığının ardından tekrar yarışmaya başladı. Peki Sercan Yıldırım kimdir, kaç yaşında? Başarılı bir futbol geçmişine sahip olan Yıldırım ile ilgili merak edilenler…

Sercan Yıldırım, 5 Nisan 1990 tarihinde Bursa'da dünyaya geldi. 7 yaşında Bursaspor altyapısında futbola adım atan Sercan Yıldırım, 2006 yılı temmuz ayında düzenlenen Pepsi Cup Turnuvası'nda 'En değerli oyuncu' seçilerek dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

2008-2009 yılında kariyer patlaması yaşayan Sercan Yıldırım, Bursaspor'da bir de şampiyonluk yaşadı. Buradaki performansı sonrası 3 milyon euro bedelle 2011 yılında Galatasaray'a tranfer olan Sercan Yıldırım, sonrasında Sivasspor, Şanlıurfaspor, Bursaspor, Balıkesirspor, Giresunspor formaları giydi.

Sercan Yıldrım son olarak Fatih Karagümrük takimina transfer oldu. 1,82 boyunda olan Sercan Yıldırım Forvet ve kanat mevkiilerinde oynuyor.


Survivor Yasin Obuz kimdir?


Survivor yarışmasının dikkat çeken isimlerinden Yasin Obuz izleyicilerin kişisel bilgilerini merak ettiği isimler arasında yer alıyor. Yasin Obuz, Survivor yarışmasından önce geçtiğimiz yıl MasterChef programında yarışmış ve son haftalara kadar iddiasını sürdürmüştü. Peki Yasin Obuz kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar
21 Kasım 1988’de Diyarbakır'da doğan ve 3 kardeşi olan Yasin Obuz, çocukluğundan bu yana spor yapıyor.

İlk spor lisansı 1998'de çıkan Obuz, amatör ve profesyonel olarak futbol oynadı. Bunların yanı sıra,çocukluğunda 2 yıl jimnastik yaptı, voleybol ve basketbol da oynadı. Ankara Hacettepe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nde okuyan Obuz, üniversite yıllarında ise spor olarak fitness yaptı.

Üniversitede mutfağa merak saldığı için yemek yapmayı öğrenmeye başladı. Yemek yaparken mutlu olduğunu fark eden Yasin, bir dönem Rusya St. Petersburg’da yaşadı ve yaklaşık olarak 20 ülke gezdi. Gittiği ülkelerin mutfak kültürlerini, eğlence tarzlarını, yaşayış biçimlerini gözlemledi. Şimdi kendisine ait küçük bir işletmesi var.

Geçen sezon Masterchef yarışmasına katılan Yasin bu şekilde Survivor'a seçildi.
 

Anahtar Kelimeler:
SurvivorSurvivor KavgaTv8
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.