SON DAKİKA! Erdoğan Duyurdu! 4 Günlük Sokağa Çıkma Yasağı İlan Edildi!

SON DAKİKA! Erdoğan Duyurdu! 4 Günlük Sokağa Çıkma Yasağı İlan Edildi!

Coronavirüs (COVID-19) salgınına karşı 23 Nisan tarihinden itibaren uygulanacak 4 günlük sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Beklenen karar Cumhurbaşkanı Erdoğan ve bakanların katıldığı kabine toplantısı sonrası alındı. Peki sokağa çıkma yasağı hangi şehirlerde uygulanacak? Sokağa çıkma yasağı ne zaman başlıyor? Tüm bu soruların cevabına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Sokağa Çıkma Yasağı Ne Zaman Başlayacak?

Bugünki kabine toplantısında önemli kararlar alınması beklenmekteydi. Video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen toplantının ardından sokağa çıkma yasağı uygulanmasına karar verildi. Sokağa çıkma yasağı 22 Nisan Çarşamba gece yarısı başlayacak ve 26 Nisan Pazar gecesine kadar sürecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan toplantı sonrası yaptığı konuşmada Suriye, sığınmacılar ve terör örgütlerine dair söylemlerde de bulundu.

Sokağa Çıkma Yasağı Hangi Şehirlerde Uygulanacak?

Ülkemizde etkisini göstermeye devam eden coronavirüs salgını sebebiyle alınan tedbirler sıklaştırılmaya devam ediliyor. geçtiğimiz 2 haftasonu uygulanan sokağa çıkma yasaklarının ardından şimdiyse 4 günlük bir sokağa çıkma yasağı uygulanmasına karar verildi. Yasak 23-24-25-26 Nisan tarihleri olmak üzere 4 günü kapsamakta. Peki sokağa çıkma yasağı hangi illerde geçerli? 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı açıklamada illeri özellikle belirtmedi. Ancak geçtiğimiz sokağa çıkma yasakları 30 büyükşehirimiz ve Zonguldak ilimizde uygulanmıştı. Bu konuyla ilgili ayrıntılar İçişleri Bakanlığı tarafından yapılacak açıklamaların ardından netleşecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.