Müge Anlı’da Şok! Çalışanları İşten Kovdu!

Müge Anlı’da Şok! Çalışanları İşten Kovdu!

Müge Anlı ile Tatlı Sert sabah kuşağının en çok izlenen programları arasında yer alıyor. Ancak buna rağmen son zamanlarda program büyük skandallarla gündeme geliyor. En son Müge Anlı’nın sağlık çalışanlarına yönelik çirkin ifadeleri büyük olay yaratmıştı. Şimdi ise programın ismi başka bir skandalla anılıyor. Bir iddiaya göre programın ekibinde yer alan yaklaşık 50 kişi işten çıkarıldı! İşte detaylar!

Müge Anlı ile Tatlı Sert Çalışanları İşten Çıkarıldı!

Coronavirüs salgını dolayısıyla televizyon sektörü zor günler geçiriyor. Birçok kanal zarar etmemek için çeşitli yöntemler denerken ATV’nin çok izlenen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert de geçtiğimiz günlerde canlı yayınları durdurduğunu açıklamıştı. Ancak bu durum programın yapım ekibinde yer alan çalışanlara pek yaramadı.

Programın yapımcısı Mavi Klaket, programın tüm çalışanlarının yani yaklaşık 50 kişinin işine son verildiğini açıkladı. Umut Sendikası’nın iddialarına göre ise işten çıkarılanların tazminatları dahi ödenmedi!

Müge Anlı ile Tatlı Sert Yeni Bölüm Ne Zaman?

Sabah kuşağının en çok izlenen programları arasında yer alan Müge Anlı ile Tatlı Sert, coronavirüs salgını sebebiyle bir süre yeni bölümleriyle ekranlarda olmayacak. Ancak Müge Anlı’nın yaptığı açıklamaya göre programın normal yayın saatinde eski bölümlerden kolajlar yayınlanması planlanıyor.

Müge Anlı, sunucusu olduğu programa ara verildiğini şu sözlerle duyurdu:

“Ekranda kalmak istiyorum ve sizlerle beraber olmak istiyorum ama gün gün belirli kısıtlamalar artıkça çok istememize rağmen canlı olarak ekranda bulunamayabiliriz. Gelmek isteyeni davet edememek fırsat eşitsizliğine de neden oluyor.

Ekranı boş bırakmayız, sevdiğiniz programlardan kolajlar hazırlarız. Sizlerle beraber oluruz. Ekranda değiller, aman hastalandılar mı diye bir şey aklınıza gelmesin. İnşallah sağlıkla, mutlulukla, huzurla yeniden beraber olabiliriz.”

Sevilen program Müge Anlı ile Tatlı Sert ve çok daha fazlasını ATV canlı izle bağlantısından hızlı, kesintisiz ve tamamen ücretsiz bir şekilde izleyebilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.