Masterchef'te eleme adayının kim olduğu merak uyandırmıştı! İşte programdan son bilgiler

Beğeniyle takip edilen televizyon programı Masterchef Türkiye yine gündem oldu. Mehmet şefin tarifini yapmaya çalışan yarışmacılar, böylece eleme adayını da belirlemiş oldu. 12 Aralık 2020 Masterchef Türkiye eleme adayı kim olduğu merak ediliyordu. Yemek programının sıkı takipçileri için bilgilere yer verdiğimiz haberin detayları..

12 Aralık Masterchef Türkiye'de potaya kimler girdi? Masterchef eleme adayı kim oldu? Oyunda yarışmacılardan Mehmet şefin özel bir tarifini yaptı. İşte heyecanla takip edilen Masterchef'te eleme adayları ve yaşananlar..

Masterchef Türkiye ilk günden beri merakla izleniyor. Zaman zaman gerilimlerin de yaşandığı Masterchef'te eleme adayı kim oldu?12 Aralık Masterchef yayınında yarışmacılar Konya'da yemekleri hazırladılar. Masterchef'te dokunulmazlığı kaybeden takımdan bir isim 2. eleme adayı oldu. Peki Masterchef eleme aday kim oldu, dokunulmazlığı kim kazandı?

Mavi takım ile Kırmızı takım arasındaki dokunulmazlık mücadelesi bu sefer Konya'da yapıldı. İki takım da şeflerin belirlediği yöresel yemeklerden oluşan menüyü zamanında hazırladı ve konuklara ikram etti. Misafirlerin kullandığı oylar sonucunda Kırmızı takım, dokunulmazlığı büyük bir farkla kazandı.

MASTERCHEF'TE ELEME ADAYI KİM OLDU?
Mavi takım ise eleme adayını belirlemek üzere bireysel dokunulmazlık oyunu aşamasına geçti. Masterchef'te haftanın 2.eleme adayı Serhat oldu. Haftanın ilk eleme adayı ise Sefa olmuştu.

Dokunulmazlığı kaybeden Mavi takımda Barbaros ile Serhat, bireysel dokunulmazlık oyunu için mutfağa bir kez daha girdi. Mavi takımda Sefa'nın eleme adayı olması nedeniyle bu iki yarışmacı arasında yapılan bireysel dokunulmazlık oyunu ile potaya giren ikinci isim de belli olacaktı. Oyunda yarışmacılardan Mehmet şefin özel bir tarifi ile yapılan tatlı yapılması istendi. Bu tatlıyı yapmaları için verilen süre ise 70 dakika idi. Sürenin bitiminde şefler tadım yaparak kararlarını açıkladı. Bu zorlu bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Barbaros oldu. Ve böylece Sefa'dan sonra siyah önlüğü giyen ikinci isim, MasterChef'te haftanın 2. eleme adayı Serhat oldu.

Anahtar Kelimeler:
Tv8GündemMagazinMasterchef
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.