İsmailağa Cemaati’nin Lideri Mahmut Ustaosmanoğlu Hastaneye Yatırıldı!

İsmailağa Cemaati’nin Lideri Mahmut Ustaosmanoğlu Hastaneye Yatırıldı!

Ülkemizde birçok takipçisi bulunan İsmailağa Cemaati’nin lideri konumunda olan Mahmut Ustaosmanoğlu’nun hastaneye yatırıldığı ortaya çıktı. Haberin duyulmasının ardından ise ünlü cemaat liderinin coronavirüs kaptığı konusunda iddialar ortaya atıldı. Peki Mahmut Ustaosmanoğlu kimdir? Mahmut Ustaosmanoğlu coronavirüse mi yakalandı? Bu soruların cevabı ve daha fazlası haberimizde yer almakta.

1 Haftadır Tedavi Görüyormuş!

İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu’nun yaşlılığa bağlı sebeplerle İstanbul Üsküdar’da yer alan bir özel hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Ayrıca ünlü cemaat liderinin daha önce de aynı hastaneye yatırıldığı ve bir haftadır tedavi görmekte olduğu ortaya çıktı. 91 yaşındaki Mahmut Ustaosmanoğlu sonrasında ise evine götürülmüş ancak doktor tavsiyesiyle yeniden aynı hastaneye yatırılmış. Ünlü cemaat liderinin sevenleri ise bu sıralar gündemde olan coronavirüs salgını sebebiyle korku yaşıyor. Peki Mahmut Ustaosmanoğlu coronavirüs mü kaptı?

Coronavirüs İddialarına Cevap Geldi!

Hastaneye kaldırılma haberinden sonra ilk olarak Müceddid Mahmud Efendi Vakfı tarafından şu açıklama yapıldı:

Efendi Hazretlerimiz, kendisinde bulunan eskiye dayalı rahatsızlıklarından sebep hastanede olduğu doğrudur. Fakat gereksiz paylaşımlar yaparak insanları telaşa sürüklemek doğru değildir. Dua etmek en iyi ve doğru yoldur.

Sonrasında ise cemaat liderinin torunu Muhammed Fatih Ustaosmanoğlu tarafından coronavirüs iddialarına karşı bir açıklama geldi. Torunu, bu iddiaların gerçeklik payının olmadığını ve dedesinin hayati tehlikede olmadığını dile getirdi. Muhammed Fatih Ustaosmanoğlu, Efendi Hazretleri daha önce kısmı enfeksiyon tedavisi için bulunduğu hastaneden virüs bulaşır sebebiyle evine geçiş yapmış ancak tekrardan doktor tavsiyesi üzerine hastaneye intikal ederek yarım kalan tedavisine başlanmıştır” sözlerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.