Huysuz Virjin son şakasını yaptı! Seyfi Dursunoğlu kimdir?

Ünlü sanatçı Seyfi Dursunoğlu, 87 yaşında hayatını kaybetti.  Huysuz Virjin lakaplı Seyfi Dursunoğlu 3 gündür yoğun bakımda olduğu hastanede vefat etti. Mide rahatsızlığı bulunan Huysuz Virjin'in ölüm haberi sevenlerini üzüntüye boğdu. Peki, Seyfi Dursunoğlu kimdir?

1970'den itibaren sanat dünyası içerisinde yer alan Seyfi Dursunoğlu vefat etti. 15 gün önce mide rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan ünlü sanatçı, yoğun bakımda tedavi görüyordu. Solunum yetmezliği ve çoklu organ yetmezliği bulunan Seyfi Dursunoğlu, cihazlara bağlı olarak hayatını sürdürdü. 87 yaşındaki Huysuz Virjin'in KOAH hastası olması nedeniyle tedavisi büyük bir hassasiyetle sürdürülüyordu. Seyfi Dursunoğlu'nun 17 Temmuz akşam saat 20:00'de vefat ettiği kamuoyuna açıklandı. Trabzon doğumlu olan sanatçı, 6 yaşına kadar memleketinde yaşadı. Ailesi ile birlikte İstanbul'a taşındıktan sonra hayatı değişen Seyfi Dursunoğlu, lise eğitimini Heybeliada Askeri Deniz Lisesinde tamamladı. Yatılı lisede okuduğu dönemde cinsel kimliğini keşfeden Huysuz Virjin, mutaassıp bir ailenin çocuğu olduğu için ailesine kimliğini açıklayamadı. Çok başarılı ve zeki bir öğrenci olan Seyfi Dursunoğlu, üniversitede İngiliz Filolojisi eğitimi almaya başladı. Lakin, üniversite eğitimini yarıda bırakmayı tercih etti. 18 yıl boyunca SSK memurluğu yapan Seyfi Dursunoğlu'nun hayatı 1970'de tamamen değişti. Huysuz Virjin karakterinin doğmasıyla birlikte memurluk hayatını sonlandıran Seyfi Dursunoğlu, sanat dünyasına adımını attı. Küçük gece kulüplerinde sahneye almaya başladı. İzmir Fuarı'nın vazgeçilmez isimlerinden biri haline dönüşerek,  şöhretini ülke çapında genişletti. 2000 yılına kadar sürekli televizyon ekranında yer alan Seyfi Dursunoğlu, pek çok kişiye örnek oldu. Zeki Müren ile kıyaslanan Seyfi Dursunoğlu, renkli kıyafetleri ve açık sözlülüğüyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Son yıllarda ekrana çıkamamaktan yakınan Seyfi Dursunoğlu, Cem Yılmaz ve Okan Bayülgen gibi isimlerin idol olarak gösterdiği önemli bir sanatçıydı. 87 yaşındaki Seyfi Dursunoğlu, mide rahatsızlığından kaynaklı olarak iç kanama geçirdi. Vefat eden sanatçının ardından hayranları üzüntülerini sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı. Seyfi Dursunoğlu, fani hayata hoş bir seda bırakarak ayrıldı. Huysuz Virjin'in cenaze namazı İstanbul Sultan Ahmet Camii'nde kılınacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.