Gençliğim Eyvah dizisi ile yeni bir komedi izleyiciyle buluşuyor! Gençliğim Eyvah dizisi oyuncuları kim?

İzleyici için her dizi yeni bir heyecan. Özellikle gülmeye hasret kaldığımız bu günlerde, bir komedi dizisinin izleyiciyle buluşuyor olması ayrı bir heyecan, ATV'nin yeni dizi Gençliğim Eyvah için her şey hazır. Oyuncu kadrosu oldukça zengin, yıllardır komedi rollerini başarıyla canlandıran usta oyuncular başrollerde. Gençliğim Eyvah dizisi hangi kanalda, Gençliğim Eyvah dizisi oyuncu kadrosu, Gençliğim Eyvah dizisi oyuncuları kim? gibi tüm merak edilenlere cevap verdiğimiz haberin detayları..

Ekranın sevilen yüzleri yeni komedide bir araya geliyor..

Ülkenin en köklü ve iddialı kanallarından olan, “Dizi Atv’de izlenir” sloganıyla yıllardır iddialı dizileri ekranlara getiren Atv’den "Gençliğim Eyvah" adlı yeni bir komedi dizisi geliyor. Yakın zamanda duyurusu yapılan ve yıldızlar topluluğundan oluşan dizi, önümüzdeki yayın döneminde evlerimize konuk olacak.

Atv’nin yeni dizisi bol kahkaha vaat ediyor ve TV'nin bu anlamda sevilen yüzlerini kadroya toplamayı başardı. Dizinin yapımcılığını Süreç Film’in üstlenirken, yönetmen koltuğunda ise başarılı isim Deniz Yılmaz oturuyor. Ayhan Barış Başar ve Ünal Yeter’in senaryosunu yazdığı komedi dizisinin cast çalışmaları da tamamlandı ve nihai kadronun duyurusu yapıldı.

GENÇLİĞİM EYVAH DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Aynı semtin iki düşman kebapçısı Urfalı Bozoğlu ve Adanalı Asmalı ailelerinin etrafında dönen, bu konusuyla İkinci Bahar atmosferini andıran dizi, aşk, sırlar ve entrikalarla dolu bir hikayeye sahip olacak. Dizinin oyuncu kadrosuna, son dönemin sevilen komedi oyuncularından Cengiz Bozkurt ve TV'nin tanınan komedi yüzlerinden Levent Ülgen liderlik ediyor. Diğer oyuncular arasında ise Günay Karacaoğlu, Ulviye Karaca, Elif Doğan, Ekin Mert Daymaz, Burak Tozkoparan, Erdem Kaynarca, Bahar Süer, Kemal Uçar,  İpek Çiçek, Ecem Atalay ve Beyti Engin gibi başarılı isimler yer alıyor.

Aşkların, büyük sırların, beceriksizce çevrilen entrikaların üzerinden iddialı bir komedi dizisi ortaya çıkarma hedefiyle yola çıkan Gençliğim Eyvah'ın yayın tarihi henüz netlik kazanmadı ama önümüzdeki yayın döneminde izleyiciyle buluşması bekleniyor.

ATV'nin yeni dizisi 'Gençliğim Eyvah', çok yakında başlıyor. Aynı semtin iki düşman kebapçısı Urfalı Bozoğlu ve Adanalı Asmalı Aileleri'nin etrafında dönen aşk, sır ve entrika dolu hikayesiyle ekranlara damga vurmaya hazırlanan dizi, kadrosuyla da dikkat çekiyor.

Merakla beklenen dizinin başrollerinde Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu, Ulviye Karaca, Elif Doğan, Ekin Mert Daymaz, Burak Tozkoparan, Erdem Kaynarca ve Kemal Uçar gibi isimler rol alıyor. Süreç Film'in yapımcısı olduğu dizinin yönetmeni ise Deniz Yılmaz.

Anahtar Kelimeler:
AtvGençliğim EyvahDizi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.